- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar klasik olcak, çok tartışılmış konuşulmuştur ama bulamadım ben soru.
Pvp serverlarda özellikle, emek artık hemen hepsi trden çok da bir farkları yok. Biraz daha kolaylar sadece.
Kin kılıcı mı zehir kılıcı mı tercih edilmeli bedenselde? Bir de b.silah sura mı iş yapar bedensel mi?
Sorular sadece ejder için, o burda iyidir vs. diye karşılaştırmaya gerek yok. Ejder performanslarını merak ettim, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Pvp serverlarda özellikle, emek artık hemen hepsi trden çok da bir farkları yok. Biraz daha kolaylar sadece.
Kin kılıcı mı zehir kılıcı mı tercih edilmeli bedenselde? Bir de b.silah sura mı iş yapar bedensel mi?
Sorular sadece ejder için, o burda iyidir vs. diye karşılaştırmaya gerek yok. Ejder performanslarını merak ettim, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
- Konular
- 488
- Reaksiyon Skoru
- 207
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Zihinsel İsen Ve Hız Arıyorsan:Zehir Kılıcı (Beceri Hasarlı)
Zihinsel İsen Hıza Gerek Duymuyor ve Sadece Güç İstiyorsan:Kin Kılıcı (Beceri Hasarlı)
Bedensel İsen Ve Hıza Gerek Duymadan Güçlü vurmak istiyorsan :Kin Kılıcı (ortalama zarar)
Bedensel olup çok hızlı ataklar yapmak istiyorsan:Zehir Kılıcı (Ortalama Zararlı)
Zihinsel İsen Hıza Gerek Duymuyor ve Sadece Güç İstiyorsan:Kin Kılıcı (Beceri Hasarlı)
Bedensel İsen Ve Hıza Gerek Duymadan Güçlü vurmak istiyorsan :Kin Kılıcı (ortalama zarar)
Bedensel olup çok hızlı ataklar yapmak istiyorsan:Zehir Kılıcı (Ortalama Zararlı)
- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Doğru bölüme taşıdım. Burada yardımcı olanlar çıkacaktır. 

- Konular
- 19
- Online süresi
- 38m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 0
büyülü silahta 50 ort ve üstü zehir item efsunu olark ta zırh Hp kılıç oksavunması saldırı hp Absorbe Kolye hp krıtık kılıc ok Sersemletme bilezik hp yarı ölümsüz seytan Delici ayakabı hp krtık ok kılıc Sersemletme küpe kılıç ok yarı ölümsüz şeytan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)