Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Bilişim Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaplan5212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 361

kaplan5212

Level 4
TM Üye
Konular
50
Çözüm
2
Online süresi
20d 22h
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
449
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Öncelikle bazı projeler üzerine server kurmak istiyorum.Güzel bir emek server editsiz item satışı uzun ömürlü emek server bunun icin gucenilir bilisim ariyorum. Bu zamna kadar cogu adı bilindik bikisimlerden aldim. Onlarda soyle bir sorun cikti. Useri cok getirdigimiz icin serveri elimizden aldilar, oyunu 3 gb aliyoruz 1 gb olarak teslim ediyorlar herkes bilmez bunu putyt den sorgulattiginda bu ortaya cikiyor size 3 4 diye teslim edlen 1 gb cikiyor bunu kontrol etmenizde gerekce var. Bende bu buzden guzel fiyati uygun boyle durumları yasamicagimiz bilisim ariyorum.

Alansoftu öneririm 8gb ram ile çalışıyorum gerçekten işinin hakkını veriyorlar. İstediğin gibi putyden sorgula doğru çıkıyor :)

Güvenilir diyorsun alansoft yani ? teknik desteği hizmetleri vs biraz bilgi verirmisin ?

Güvenilir diyorsun alansoft yani ? teknik desteği hizmetleri vs biraz bilgi verirmisin ?

Hocam diğer isim vermeyim bazı sunucuların aksine oyun içi destekleri gayet iyi. 7-24 destek veriyor destek bölümündeki arkadaş. Gerçekten iyiler ve sorun çözücüler. Açtığım konulara bakarak server özelliklerime bakabilirsin :) istersen gelip deneyedebilirsin

server satın alacağım ama bilişim hala seçemedim ben zaten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri