mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

GameForge Metin2 Pvplere El Atmaya Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazgerdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Almanyada Yaşanan Bir Olay Belki Duymuşsunuzdur
CyberiaMt2 Nin Sahibinin Evine Baskın Yapılmış Pvp Serveri Kapatıldı

GameForge Pvp Serverlere Baskın Yapmaya Başlamış Türkiyeye Gelmesi An Meselesi

Almanyada Yaşanan Bir Olay Belki Duymuşsunuzdur
CyberiaMt2 Nin Sahibinin Evine Baskın Yapılmış Pvp Serveri Kapatıldı

GameForge Pvp Serverlere Baskın Yapmaya Başlamış Türkiyeye Gelmesi An Meselesi
Ya bi Söylentidir Sizde Hemen Oyle Düşünmeyin Araştırdım Alakası Yok Kim Söylemmise Oylesine Demiş Eğerki Gameforge Böyle Birşey İsteseydi METİN2 'nin Packlarını Acık Vermezdi ?

Kardeşim cyberiamt2 nin sahibi söyledi ayriyetten keytoda söyledi yani boşa konu acıcak halim yok araştırırsan anlarsın

Ya bi Söylentidir Sizde Hemen Oyle Düşünmeyin Araştırdım Alakası Yok Kim Söylemmise Oylesine Demiş Eğerki Gameforge Böyle Birşey İsteseydi METİN2 'nin Packlarını Acık Vermezdi ?

Bilginiz olsun metin2 nin game dosyaları gameforge tarafından dağıtılmadı :) Gameforge un böyle bir yetkisi yok zaten YMIR adlı şirket metin2 nin ilk geliştiricisidir daha sonradan Gameforge oyunun dağıtma haklarını satın aldı yani Gameforge un hala oyun dosyalarına bir etkisi bulunmamaktadır. Eğer yanlış bilmiyorsam şuan YMIR ' in işini Webzen adlı firma yapıyor ve dağıtılan oyun dosyaları internete illegal olarak sızmıştırç

5 yıldır bu piyasadayım bu tarz konular ilk kez açılmıyor sonda olmayacak

Kesinlikle katılıyorum beli 10 15 defa benzer konular gördüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri