Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Offline Shop Ekli Alt Yapı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 268
  • Görüntüleme Görüntüleme 46K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşşekürler.

Sanırım depodaki para da çekilmiyor Envanter doluyken satılmayanları almaya kalınca almıyor tabi ses soluk ta çıkarmıyor envanterin dolu diye :) En iyisi hiç bir şey eklenmemiş halinin de paylaşılması :) Oldum olası offline shop tan nefret etmişimdir :D

Edit: Özür dliyorum depodan para çekme olayını zaten söylemişssiniz :)

Edit2: Normal envanterimdeki eşyaları markete satmak için üzerine sürükleyip tıklayamıyorum tıklama engelli bunu nerden düzeltebilirim bir bilgisi olan varmı? :)

Farkındayım çok soru soruyorum. :)

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler :)

Sanırım depodaki para da çekilmiyor Envanter doluyken satılmayanları almaya kalınca almıyor tabi ses soluk ta çıkarmıyor envanterin dolu diye :) En iyisi hiç bir şey eklenmemiş halinin de paylaşılması :) Oldum olası offline shop tan nefret etmişimdir :D

Edit2: Normal envanterimdeki eşyaları markete satmak için üzerine sürükleyip tıklayamıyorum tıklama engelli bunu nerden düzeltebilirim bir bilgisi olan varmı? :)

Ofline Shop Konusuna Yaz Fixlerini Bulurlarsa Konuya Eklerler Kardeşim İyi Forumlar :D

Teşekkürler.

OVNjLP.jpg

Çok küçük bir kaç hatadan bahsetmek istiyorum.

1. Oyun seçeneklerinde bulunan C.Pazarlar=Göster-Benimkiler-Gizle kısmındaki benimkiler ayarı gizle ile aynı şeyi yapıyor benimkileri göstermiyor. Tamamını gizliyor.

2. Pazar taşı butonuna basınca taşıdıktan sonra mouse basılı kalıyor.

3. Depocudan pazarlarım diyerek aktif olan pazarları görüntülediğinde 1 tanesine işlem yapabiliyorsun. 1 tanesinin yanına git getir kapat komutlarını kullanabiliyorsun. Diğeri bugta kalıyor.

Dediğim gibi aşırı küçük fark ettiğim hatalar :)

1. soruna gelince evet benimkiler seçeneği gizle seçeneği ile aynı kaldırabilir o sadece gizle ve göster yapılır
2. şuan denediğimde böyle bir sorun yok takılı kalmıyor
3. diğerinin bugta kalma gibi bi durumu yok şuan tekrardan test ettim ikiside çalışıyor

Turkmmo Flood Engelleme

para çekme haricinde diğerlerini denedimde öyle bir problem yok paylastigim files ve sourcelerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri