- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
game ve build edip kullan hazırları değil
Zaten build ettim fakat buildden onceki gamede boyle sorun yoktu build sonrası boyle hata veriyor istersenız tw vereyim bir bakın
- Konular
- 8
- Online süresi
- 45s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
kardeş sh clear.sh yaz game ve db yi attıktan sonra fakat çok saçma bir olay var start.sh nin içinde zaten clear.sh yi entegre etmişler fakat sonradan clear.sh yi yazdıktan sonra oluyor değişik ciddenZaten build ettim fakat buildden onceki gamede boyle sorun yoktu build sonrası boyle hata veriyor istersenız tw vereyim bir bakın
güncelleme : pardon onunla alakası yokmuş iki kere üst üste start verince geçiyormuş refused bence bu bir sorun nasıl düzelir acaba ?
Son düzenleme:
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
kardeş sh clear.sh yaz game ve db yi attıktan sonra fakat çok saçma bir olay var start.sh nin içinde zaten clear.sh yi entegre etmişler fakat sonradan clear.sh yi yazdıktan sonra oluyor değişik cidden
güncelleme : pardon onunla alakası yokmuş iki kere üst üste start verince geçiyormuş refused bence bu bir sorun nasıl düzelir acaba ?
iki kez start verince refused vermez anlamadım valla bende ve arkadaşlarımda problemsiz açıldı. kendi clear.sh nizi atıp clear çekin reboot atıp offline_shop.sql yi tekrar okutup start veriip deneyin bide
- Konular
- 134
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 122
- DevLira
- 0
Yaptıgın güncellemeyi ek link olarak verirmisin ben eski hali üzerinde baya oynama yaptımiki kez start verince refused vermez anlamadım valla bende ve arkadaşlarımda problemsiz açıldı. kendi clear.sh nizi atıp clear çekin reboot atıp offline_shop.sql yi tekrar okutup start veriip deneyin bide
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
iki kez start verince refused vermez anlamadım valla bende ve arkadaşlarımda problemsiz açıldı. kendi clear.sh nizi atıp clear çekin reboot atıp offline_shop.sql yi tekrar okutup start veriip deneyin bide
Aynı hata devam ediyor valla sizden büyük bir güncelleme beklıyoruz ,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)