HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

VipKONSEY SAYGILARLA SUNAR

Son düzenleme:
Vs yş ben attım gönül ortağım kardeşim konu açtı eline sağlık eros yok hesapta ama bizde sen ben yok oyuna girmiyorum çarlarım onların şifremi bile onlara sorup giriyorum .
vs attığım yada izlemeye gelenler dahil kimseyi tanımam cacareyiz hariç uzun zamandır yokum işim dolayısıyla tebriklerini iletenlere teşekkür ederim şans bi keser bi kesiliriz sura ve oyunun kaderi daha iyi itemlere silaha ona buna sahip olan illa ki üstünlük kurar. eline sağlık herkesin 2 el nazar boncuğu olsun
vs attığım yada izlemeye gelenler dahil kimseyi tanımam cacareyiz hariç uzun zamandır yokum işim dolayısıyla tebriklerini iletenlere teşekkür ederim şans bi keser bi kesiliriz sura ve oyunun kaderi daha iyi itemlere silaha ona buna sahip olan illa ki üstünlük kurar. eline sağlık herkesin 2 el nazar boncuğu olsun
Son düzenleme:
Kral ve sen ? Sen hıcbıseysın ufaklık. Pagandayken satıcı arkası cıglıkları duyuyorum. Kral görmek ısdıyorsan m2ye gel m2deyım ferıstahınla gelebilirsin fark etmez ben tokatlamakdan sıkılmam.
Vs yş ben attım gönül ortağım kardeşim konu açtı eline sağlık eros yok hesapta ama bizde sen ben yok oyuna girmiyorum çarlarım onların şifremi bile onlara sorup giriyorumeline sağlık herkesin 2 el nazar boncuğu olsun
Eyv gardaşım
hersey biter ama dostlugumuz asla 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)