Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Magic to master

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SAMERUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Magic to master açık orjinal yabancı server bilen varsa lütfen ulaşsın bana oyunu 2 seneden belli arıyorum 24 saat pc başında magic to master aradım tüm dünyadaki siteleri alt üst ettim ama elime bir açık oyun sitesi gecmedi ben magic to mastere aşık oldum resmen diyebilirim lütfen sizden rica ediyorum acık güncel bir oyun söyleyin bana bende size saltanattaki editli çarımı bedava verebılırım sadece iç itemlerim edit dönüşümsüzdür
154 level olup içinde 1 k su 458 adette bar vardır bana lütfen magic to masteri bulun çar özelden mesaj olarak gönderilecektir ayrı bana mester metin 2 tarzı ile gelmeyin aradım oyun orjinal magicto master bu oyun için
serveT bile öderim

Son düzenleme:
Magic to master açık orjinal yabancı server bilen varsa lütfen ulaşsın bana oyunu 2 seneden belli arıyorum 24 saat pc başında magic to master aradım tüm dünyadaki siteleri alt üst ettim ama elime bir açık oyun sitesi gecmedi ben magic to mastere aşık oldum resmen diyebilirim lütfen sizden rica ediyorum acık güncel bir oyun söyleyin bana bende size saltanattaki editli çarımı bedava verebılırım sadece iç itemlerim edit dönüşümsüzdür
154 level olup içinde 1 k su 458 adette bar vardır bana lütfen magic to masteri bulun çar özelden mesaj olarak gönderilecektir ayrı bana mester metin 2 tarzı ile gelmeyin aradım oyun orjinal magicto master bu oyun için
serveT bile öderim

Magic to master Golobel oyun dünya çapında kapalıdır.

Oyunun firması,nın vergi borcundan dolayı tüm sunucularını kapadı birdağa açılırmı bilinmez

magic to master 2014-2015 de aktifdi şimdikiler onun çakmaları o aradığın oyunu bulamazsın eğer altttaki videodaki oyundan bahsediyorsan tabiki

Evet bu oyun magictomaster oyunu orjinali fakat bu oyunda metin2master filesinden esinlenilerek geliştirdi zaten oyunu geliştiren firma LANİATUS LTD.ŞTİ metin2master oyunu 2012 yılında piyaıya çıkınca firma çalışanları oyunu geliştirdi vede m2m next oyununu yaptılar ve oyun yazılımcıları aralarında çıkan anlaşmazlık sebebiyle 2 ayrı guruba ayrıldı.

daha sonra magictomaster ortaya çıktı 3 dilde aktifti fakat LANİATUS LTD.ŞTİ Sunucularını tamamen kapadı
diher 2.Gurup ise şuanda hala açık olan nw2online oyunu adını alarak aktif bir şekilde devam etmektedir.

TÜRKİYE,de bazıları Kendini LANİATUS siosu olarak tanıtıp insanları yanlış vede doğru olmayan tamamen sahte evraklarla kandırmaya çalışıyor.. yasal olarak KİMSE M2M siosu türkiyede değildir..

metin2mester oyunu açık tır mt2mester.eu adında vede metin2mester.com adında tamamen 2 ayrı kişi tarafından files açıktır oynamak isteyenler oynaya bilir yanlız sunucuları türkiyeye kapalı ola bilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri