HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba. Pidge serverinde 2 gündür CH 1 düşüyor ve girilmiyor oyundan çıkmayanlar CH 1'de kalıyor yeni girenler ise CH2-3-4-5-6 girebiliyor. Bu yeni bir olay değil sürekli yaşanıyor artık bi çözüm bulun lütfen buna. Ne pazar kalıyor ne oyun zevki. Yeni server açacaksınız ama daha eski serverlerde markette bulunan 200 saldırı değeri 25 canavar güçlü bineklerin oyunda bonus vermeme gibi durumları, Seyis'ten alınan bineklerin saldırı gücü-canavar-hp gibi bonusları vermeme durumları CH düşme durumları var. Binek konusunda ticket cevabı bekliyorum 2 gündür markette sadece 2 tane 200 saldırı değeri 25 canavarlı binek oldugu halde hangi nesne diye tickete cevap alıyorum. Ek olarak bineğe binildiğinde geriye atma durumu var. Zaten toplasan nesne markette 4-5 binek var bu sorunlarla lütfen ilgilenin. @Shorty; @admin;
Son düzenleme:
Merhaba. Pidge serverinde 2 gündür CH 1 düşüyor ve girilmiyor oyundan çıkmayanlar CH 1'de kalıyor yeni girenler ise CH2-3-4-5-6 girebiliyor. Bu yeni bir olay değil sürekli yaşanıyor artık bi çözüm bulun lütfen buna. Ne pazar kalıyor ne oyun zevki. Yeni server açacaksınız ama daha eski serverlerde markette bulunan 200 saldırı değeri 25 canavar güçlü bineklerin oyunda bonus vermeme gibi durumları, Seyis'ten alınan bineklerin saldırı gücü-canavar-hp gibi bonusları vermeme durumları CH düşme durumları var. Binek konusunda ticket cevabı bekliyorum 2 gündür markette sadece 2 tane 200 saldırı değeri 25 canavarlı binek oldugu halde hangi nesne diye tickete cevap alıyorum. Ek olarak bineğe binildiğinde geriye atma durumu var. Zaten toplasan nesne markette 4-5 binek var bu sorunlarla lütfen ilgilenin. @Shorty; @admin;
Gün içerisinde sunucularda çalışma yapıyoruz sunucu kapanmadan önce bilgilendirme yapıyorum sohbet alanından yazılan mesajlara dikkat edin. binek konusundaki 08-01-2017 13:00:58 tarihinde oluşturduğunuz M5W-43M-DYSN numaralı destek talebinize 09-01-2017 10:53:52 tarihinde cevap verilmiş ve 09-01-2017 19:10:54 tarihinde tekrar bize dönüş sağlamışsınız destek talebiniz şuan inceleme amacıyla bekletiliyor öncelikli düzenlemeler tamamlanana kadar söylediğiniz şeyle ilgili kontrolleri sağlayamam ve düzeltme gerçekleştiremem.
Forumdan konu açmak yerine destek sistemi üzerindeki talebinizden devam edin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)