HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dedigin sorunlarin hic biri mevcut degil. Petin_yasi tablosuna veri isleniyor pet tablosuna yasi sorunsuz isliyor. Ama peti cagirdiktan sonra market, ticaret, karakterin olmesi yani peti geri gonderen seyleri tetikleyince veya normal olarak peti geri gonderince o peti quest gormuyor galiba. Mesela peti cagirdim gonderdim sonra yeni bir pet daha olusturdum o peti cagiriyorum az onceki geri gonderdigim pete tiklayinca normal olarak " zaten bir evcil hayvan cagirmissin " uyarisi vermiyor. İsinlaninca o peti tekrar cagirabiliyorsun. Benim analizlerime gore peti geri gonderince quest o peti gormuyor islevsiz hala geliyor taki isinlanma,karaktere yeniden girme vs islemlerini yapana kadarBüyük ihtimalle sql'e eklenti yapmadın.
Petin çağırdığında new_petsystem.sql dosyasına bak bi navicattan petin oluşuyor mu?
yada oluşup gönderince siliniyor mu? büyük ihtimal ile bir yerde hata yaptınız yoksa ben kendi serverimde kullanıyorum...
Dedigin sorunlarin hic biri mevcut degil. Petin_yasi tablosuna veri isleniyor pet tablosuna yasi sorunsuz isliyor. Ama peti cagirdiktan sonra market, ticaret, karakterin olmesi yani peti geri gonderen seyleri tetikleyince veya normal olarak peti geri gonderince o peti quest gormuyor galiba. Mesela peti cagirdim gonderdim sonra yeni bir pet daha olusturdum o peti cagiriyorum az onceki geri gonderdigim pete tiklayinca normal olarak " zaten bir evcil hayvan cagirmissin " uyarisi vermiyor. İsinlaninca o peti tekrar cagirabiliyorsun. Benim analizlerime gore peti geri gonderince quest o peti gormuyor islevsiz hala geliyor taki isinlanma,karaktere yeniden girme vs islemlerini yapana kadar
Valla kardeşim büyük ihtimal biyerinde çakışma var istersen dosyaları yolla bi göz gezdireyim...
Bu arada peti gönderdikten sonra çağrınca ne diyor bu ışınlanma felan olayını yapmadan önce?
6.Sayfada dosyalari bir arkadasa gondermistim orda mevcut dosyalar. Peti geri gonderince tekrar cagirinca hic bi reaksiyon gostermiyor. Hani normal bi itemin questini okutmadan once basinca iteme tepki vermez ya ayni onun gibi oluyor. Yani gonderince quest gormuyor galiba. Unsummon ve summon fonksiyonlarini onlarca kez inceledim ama bi sonuca ulasamadim . dosyalari kontrol etmek isterseniz 2 sayfa geri giderseniz bulabilirsiniz.Valla kardeşim büyük ihtimal biyerinde çakışma var istersen dosyaları yolla bi göz gezdireyim...
Bu arada peti gönderdikten sonra çağrınca ne diyor bu ışınlanma felan olayını yapmadan önce?
sql de skill0 1 2 yi -1 yapmışsın bunun bi yararı varmı birde
new_petsystem.cpp de bi satırdan 3 tane var sen 2 tane yazmışsın anlatıma hangisine ekleneceği belli değil
new_petsystem.cpp de bi satırdan 3 tane var sen 2 tane yazmışsın anlatıma hangisine ekleneceği belli değil
selamün aleyküm arkadaşlar herkesin sır gibi sakladığı fixi kendi yöntemlerimle alıntı yapmadan fixledim elbette daha iyi daha kısa fixler vardır elinizde ama ben bu şekilde fixleyebildim. Daha iyi fixleriniz varsa paylaşabilirsiniz.
Lütfen özel mesaj atmayınız bakamıyorum fixi paylaşmamın sebebi çoğu kişi arıyordu...
For @AsiLZade0212;
Linkler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yapılanlar
New_petsystem.sqlde yeni stün açılarak duration ve tdurationdan bağımsız Pet_yasi stünü yapıldı. Petinizin aktif kaldığı sürece dakika olarak işler ve her 1440 dakikada(Bir güne gelince) yaş atlar ve petinizi beslediğinizde yaşını etkilemez...
Kendi sunucumdan kanıtlar
Son düzenleme: