noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Genç Şampiyon ile Söyleşi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qecekondu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 213

qecekondu06

Developer
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
6,740
Online süresi
2d 13h
Reaksiyon Skoru
2,176
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
509
MmoLira
2,783
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[FONT=&quot]Kaan “Razorcone” Arslan. Henüz 16 yaşında ve bu yaşına rağmen kariyerinde onlarca turnuva, bir çok takım, bir çok offline büyük finali ve şampiyonluk kupası var. Doğuştan bir oyuncu ve demir gibi sağlam bileklere sahip olan Razorcone sadece Türkiye de değil dünyada da ses getirmeye hazırlanıyor
[/FONT]
15844663_1570082016351789_3521501525382336243_o(2).jpg

[FONT=&quot]-Merhabalar Kaan öncelik nasıl olduğunu soralım?
*Teşekkürler iyiyim [/FONT]

[FONT=&quot]-PBST Pro Liginin en geç oyuncusu olmak nasıl bir duygu?
*Güzel bi duygu ama eminim benim yaşımda bi çok oyuncu vardır bu seviyeye gelmeleri için sadece oyuna biraz fazla zaman ayırdığımı düşünüyorum.[/FONT]

[FONT=&quot]-Oyuna nasıl başladın ?
*İnternet cafedeydik. Arkadaşlarla başka bir oyun oynuyoduk arkadaşlarım Point Blank diye bir oyun var oynayalım dediler, bende bi bakayım dedim ve oyunu gerçekten eğlenceli buldum. O günden beri oynuyorum.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-Peki oyuna kaç yaşında başladın?
*4 sene önce, 12 yaşımda başladım şuan 16 yaşındayım bi kaç ay sonra 17'ye gireceğim.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-İlk turnuvana kaç yaşında katıldın peki?
*14 yaşımda katıldım :)[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-İl dışında ilk turnuvaya gelirken ailen nasıl bir tepki verdi?
*İlk zamanlar sıcak bakmadılar ilk il dışına takımımdan ve mahalleden büyüklerim ile beraber gittiğim için izin vermişlerdi. Daha sonra alıştılar birşey demiyolar, zaten takımımdaki herkesi tanıyorlar.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-Geçen sezon ilk şampiyonluğunu yaşadın o kadar oynadıktan sonra bu konuda neler hissettin?
*PBST sezonlarından önce de oynuyodum oyunu ancak hiç şampiyon olamamıştım. 2 kere ikinci oldum ama geçen sezon şampiyon olduk ve biliyordum şampiyon olacağımızı. Takımımdakı herkes benden kat kat tecrübeliler. Antrenmanlarda ve ligde de diğer takımlardan üstün olduğumuzu kanıtlamıştık. Sonrasında şampiyon olduk bu benim için tarifsiz bir deneyimdi çok güzeldi.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-Bu seviyeye gelirken nasıl bir süreçten geçtin?
*İlk zamanlar sabahtan akşama hergün aralıksız Point Blank oynuyordum. Okulumda yaz tatilindeydi. İlk başlarda mahalledeki arkadaşlarımla takım kurmuştuk. Ankaradaki PC cafe turnuvalarına ve etkinliklerine katılıyorduk. Arkadaşlarımda başlarda benim gibi her gün sabah akşam Point Blank oynuyordu, o yüzden ilk çabuk alışmıştım oyuna. Ankarada yapılan cafe turnuvalarında 3.oluyoduk genelde. Sonra arkadaşlarım oyunu az oynamaya başladılar. Benim içime sinmedi bu durum. Güzel geliyodu oyun ve eğleniyordum. O yüzden bırakmadım fazla oynamayı ve oyundan bi kaç kişiyle tanıştım. Eğlencesine online turnuvalara katılıyoduk. Resmi olarak düzenlenen ilk offline turnuvamda Ankarada Chatlak internet cafede yeni kurdugumuz takımla girmiştik ve 2.olmuştuk. İlk büyük başarım o olmuştu o zamanlar. 2. olmuştuk evet ancak ben yinede çok sevinmiştim çünkü o zamanların en iyi takımlarından Azzuroya yenilmıştik, sevinmemin nedeni ise yeni kurulan bir takım olarak finale kadar çıkabilmiştik. Birçok takımda oynadım turnuvalara katıldım ancak büyük takımlarda oynadığım ilk zamanlar çok heyecanlanıyordum. Rekabet daha da çok kızışıyordu. Şüphesiz oyunun en iyi oyuncusu ve kaptanıyla yani Felarcone ile yaklaşık 5 sezon birlikte oynadım ve şuanda da aynı takımdayız. Benim için bu bile büyük bi başarı ve bu takımla bence bir süre daha şampiyon olabileceğimize inanıyorum.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-Peki ilk şampiyonluğunu yaşadığında tam olarak kaç yaşındaydın?
*Geçen sezon ilk şampiyonluğumu yaşadım ve 16 yaşındaydım.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-Senin gibi genç olan oyunculara önerilerin nelerdir?
*Oyunda tanıdığım yaşıtım çok oyuncu var ve aimleri (yetenekleri) benden iyi olanlar da var. Sadece harita bilgisine ve takım oyunu alışkanlığına sahip olmaları gerekiyor, ben çok uzun zaman ayırdığım için o bilgileri geçte olsa fark ettim ve başarılı oldum. Onlarda oyuna vakit ayırarak bu aşamaya gelebilirler.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-Peki son olarak genç yaşta profesyonel oyuncu olmak için neler yapmalılar?
*Ben çok uzun süredir oynuyorum o yüzden bu kadar iyi olduğumu düşünüyorum. Bence kilit nokta bu birşeyi başarmak için zaman ayırmak gerekir. Kısaca oyuna zaman ayırsınlar, denemekten vazgeçmesinler. Tabi ekipmanda önemli çok pahalı olmasına gerek yok ancak oyuncu ekipmanı kullanmalılar bence etkisi büyük.[/FONT]

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri