kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TR Tipi SERVERLER İÇİN " TRADE HACK " 06.01.2017 [ Deneme sürüm ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m3rt1335
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

06.01.2017 Güncel

Merhaba arkadaşlar.

Kodlamakta oldugum ve üzerinde çalıştıgım " Trade hack " ı sizinle paylaşmak istedim.

Öncelikle hilemde tasarım aşamasındayım yani öyle renkli arayüzler yok şuan.Güncelledigimde daha güzel ve kolay kullanım olan
bir tasarım sizi karşılayacaktır.Ama şuanlık önemli olan işlev diyerek sizinle paylaşıyorum
Nasıl çalışır ?

Siz tradeyi kabul ettiginizde karşınızdakide otomatik kabul etmiş olur.

Nasıl kullanırım ?

Oyuna giriş yaptıktan sonra hile dosyasını çalıştırmanız yeterlidir.

HATA VE ÇÖZÜMLERi

* Tıkladınızda çalışmayı durdurdu veya tıklıyorsunuz hiçbirşey açılmıyor gibi bir durumda
Bilgisayarım / sistem özellikleri / gelişmiş sistem ayarları / özel ayarlar / veri yürütme engellemesine hile exe.yi eklemeniz çözüm olacaktır.

* Bazı Eset antivirüs programları wirüs olarak algılayabliyor hepsi degil ama galiba sürüme göre degişebiliyor dostayı internetten tarattırdıgınızda virüssüz oldugunu göreceksiniz.içindeki illegal kodlardan oldugunu düşünüyorum neyse Wirüs programını devre dışı bırakarak sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Hata veya olası bir yardım durumunda yorum olarak veya mesaj olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalısırım
iyi oyunlar dilegiyle.Coder Hiwatar1Kai

LiNKLER

Wirüs Taraması :

İndirme ://///////////

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri