Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2 Lycan Altyapı Server Files - Buglar Fix 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

VPS'ye metin2 kurdum.
Serverde sürekli bi açık hesap olmasını istedim.Metin2'ye tıkladığım zaman " Create No Appropriate Device Hatası Alıyorum. " hatası alıyorum.
Ekran kartı güncelleyin diyorlar vps de ekran kartı yok bu durumu nasıl çözebilirim.

ÇOK BÜYÜK AÇIKLAR VAR DİLEYEN KULLANSIN lycanlı files kullanılmaz koskoca milas bile halen sorunlar yaşıyo hackleniyo v.s en az 1 yıl daha beklenmeli

ÇOK BÜYÜK AÇIKLAR VAR DİLEYEN KULLANSIN lycanlı files kullanılmaz koskoca milas bile halen sorunlar yaşıyo hackleniyo v.s en az 1 yıl daha beklenmeli

Dediğine kesinlikle katılmıyorum lycan'ın buglarından sadece 10-15'i piyasada yok bu buglarıda "MILAS" gibi bir server parasını verip yaptırabilir en basiti gidin mehmet "Maxmi" yazın çözsün lycan buglarınızı.

Dediğine kesinlikle katılmıyorum lycan'ın buglarından sadece 10-15'i piyasada yok bu buglarıda "MILAS" gibi bir server parasını verip yaptırabilir en basiti gidin mehmet "Maxmi" yazın çözsün lycan buglarınızı.

Aynen öyle bende katılmıyorum fixler aham şaham fixler değil fixlenebiliyor MilasMt2den bahsedersen sahibini iyi tanırım arkadaşımdırda kod bilgisi çok yüksek bir insan fixleri kolayca yapabilir onlar için sıkıntı olmaz, ancak c++ bilgisi olmayan hazır alıp kullanayım tarzı düşünenler buralarda hiç zaman harcamasın :)

VPS'ye metin2 kurdum.
Serverde sürekli bi açık hesap olmasını istedim.Metin2'ye tıkladığım zaman " Create No Appropriate Device Hatası Alıyorum. " hatası alıyorum.
Ekran kartı güncelleyin diyorlar vps de ekran kartı yok bu durumu nasıl çözebilirim.

Exeye sağ tıkla uyumluluk sorununu gider de sorunun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri