Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Before:
After:
Bu vs çar silmesineydi.Böyle etkisiz bir çarın olmasıda olmamasıda bize fark yaratmaz.
Sana tavsiyem kardeş:
Her zaman vs den sonraki halin gibi olman.Sessiz ve sakin...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
After:
Bu vs çar silmesineydi.Böyle etkisiz bir çarın olmasıda olmamasıda bize fark yaratmaz.
Sana tavsiyem kardeş:
Her zaman vs den sonraki halin gibi olman.Sessiz ve sakin...
Tebrık ederim kardesım Bilegine sağlık umarım afk kalındıgında da birdaha ws diyemez
) saglam tokat Zugoya bom bom dedık harbi patladı
Ws den sonra bunu göremedım ben ya artık kım bılır 1 2 ay afk rollerıne yatar farklı ch'lerde oynar oyununu Slogan neydi AZ LAF ÇOK İŞ... Tebrıkler...
) saglam tokat Zugoya bom bom dedık harbi patladı
Ws den sonra bunu göremedım ben ya artık kım bılır 1 2 ay afk rollerıne yatar farklı ch'lerde oynar oyununu Slogan neydi AZ LAF ÇOK İŞ... Tebrıkler...
Tebrık ederim kardesım Bilegine sağlık umarım afk kalındıgında da birdaha ws diyemez) saglam tokat Zugoya bom bom dedık harbi patladı
![]()
Eyvallah kardeşim
1- asassinss denilen şahıs eğer sen bu vs nin çar silmesine olduğunu kanıtla herkes şahidim olsun ki bütün setlerimi 1 çarda toplayıp çarı silip oyunu bırakmazsam adam değilim,, 2- DAYIII,WİESMAN denilen şahış kardeş sen anca benim vs lerimde skor tabela tutan bi icraatı olmayan, oyunla biyerlere gelmeye çalışan, gereksiz, işe yaramaz, anca insanların ailesini tehdit edicek karaktere sahip ama o konudada bi icraatı olmayan boş insanın tekisin o yüzden senin yorumlarını okurken anca gülüyorum, sevgilin larenya ile birlikte ortalık bulandırmaya çalışan 2. elemansın sen bırak bu vs konularını biz tartışalım sende kenardan skor tabela tut 

Before:
After:
Öncelıkle tebrikler kardeşim . bu ona iyi bi ders oldu umarım bir daha ergen cocuklar gibi ws atalım havalarına girmez ve adam olsaydı çarını silerdı . Artık zugobombom nickını göremicez![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)