- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 191
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar Öncelikle RAR şifresi "ByScineLy" Kurulum Şifresi "ByScineLy" Olarak Belirlenmiştir Büyük Küçük Harf Uyumuna Dikkat Edin We Burdan Kopyalarsanız Tırnak İşaretlerini Almadan Kopyalayın RAR Hatası Alan Arkadaşlar Yeniden İndirip Deneyin. Aynı Hatayı Almaya Dewam Ederseniz "WINRAR" Sürümünüzü Güncelleyin Weya Farklı Sürüm Kurup Deneyin Çünkü Sıkıştırma İşlemi Yaptım .7.tar Biçiminde Sıkıştırdığım İçin Bazı WINRAR Sürümleri Bu Sıkıştırmayı Açarken Hata Werebiliyor Ayrıyetten Sunucu da Kullanıcak Arkadaşlar Modellemeleri Sesleri We Pluginleri Çekebilirsiniz Harici Bazı Görünümler EXE İle Alakalı Olduğu İçin Bazı Görsel Kısımları Sunucuya Atamazsınız Panelden Yeni Klasör Oluşturun Model Dosyasına İçerisine Atıp Modelleri Ordan Çekmesini Sağlayın Atıyorum "cstrike/models/csgomod" Dizinini Werin Aynı Şekilde Sound Dosyalarını da Yeni Hedef Wererek Yükleyebilirsiniz Pluginler de İse SMA Dosyalarını Atmanız Yeterlidir Paneliniz Otomatik Olarak AMXX e Çewirecektir Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim. https://forum.turkmmo.com/konu/3680787-counter-strike-1-6-cs-go-mod-v-2-00/ Bahsi Geçen Konunun 2.Wersiyonudur Beni Youtube dan da Takip Edebilirsiniz Ara Sıra Skin Paylaşımlarında Bulunuyorum
İsteğe Göre Her Türlü Dizayn Tasarım We Skin Yapılır Mesaj Atmanız Yeterlidir Hoşçakalın 
İsteğe Göre Her Türlü Dizayn Tasarım We Skin Yapılır Mesaj Atmanız Yeterlidir Hoşçakalın 
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Start game ye basıyom ana menüyo atıyo
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Saol Başarılı moda benziyo eskiden kullanıyordum şimdide kullancam tşk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)