- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm arkadaşlar açılacak olan yeni server hakkında bi kaç fikir sunmak istiyorum ama şuan emek-tr tarzı bi server açılacak sonuçlara göre level aralığı ne durumda bilmiyorum ama 1-105 başlangıç yapması daha iyi olur kanatindeyim çünkü 1-99 baydı artık milleti 1-120 de çok ilerde olur serverden oyuncuların sıkılmaması açısından ilerleyen zamanlarda yenilik olarak getirilebilr düşüncesindeyim diğer bi konu ise oyunda efsun nesnesinin belli seviye metinlerden düşmesi şimdi çoğu arkadaş buna alışkın olmadığı için tersi yönde fikir belirtebilirler ama tek lafım sadece bi kere bu sekilde oynayın zaten oyunun tadını aldıktan sonra eski sistemler bayat gelmeye başlıyor ve ek olarak oyunda nesne düşürmeli olursa ki inşallah olur efsun nesnesi değişik bi sekilde karşımıza gelsin çünkü efsun botu ne kadar istenilsede engellenemiyor bugün engelleseniz yarın açılıyor ve siz fixleyene kadar kişi buyuk bi haksızlık yapmıs oluyor kendi itemlerini dizmesini geçtim ticaretini bile yapmış oluyor onun için şu sekilde bi fikir sunmak istiyorum bakınız:Efsun nesnesi veya nesne yerine oyuna eklenen şeyi efsun atmak için itemin üstüne koyduğumuz da bi panel açılsın bu panelde sadece ' değistir ' ve ' iptal ' yazısı olsun amaç kişi efsun botunu çalıştırsa bile bi işine yaramasın sistem tamamiyle oradaki değiştir butonuna bastıkca değişir şekilde ayarlansın ve açılan pencerede gelen efsunlar gözüksun böylelikle efsun botuna kalıcı çözüm gelmiş olur ek olarak efsun nesnesi düşürmeli bi sv olursa çok daha büyük ilgi görür düşüncesiyim yakın zamanda açılan bu şekilde ki svlerin nasıl ilgi odağı haline geldiğini zaten rahatlıkla görebilirsiz ki o serverler bile tutuyorsa şu açıdan yani hiçbir güvencesi olmayan serverler bile zor bi oyunda 4k 5k bi kitleye ulaşıyorsa sizin gibi refaransı sağlam hele ki böylesi geçmişi olan bi ekibe gözü kapalı gelir millet çünkü çevremde ben dahil çoğu kişi zor emek serverlere güvenip emek veremiyoruz biliyoruz ki çoğu para amaçlı öyle olmasa bile altından kalkıcak yeterli kapasiteleri olmadığını biliyoruz bu ve benzer nedenler oyun tadımıza engel oluyor.Ek olarak oyunda simyanın en azından oyunun başında millet item level telaşı verirken abes kaçacağı düşüncesindeyim buda ilerki bi tarihte eklenmeli diye düşünüyorum onun yerine oyunda kusak eklenebilir güzel bi uğraş olup simya gibi çok büyük farklar yaratacağını düşünmüyorum ve son olarak şunu paylaşmak istiyorum ankette emek ve tr tarzı oylar çoğunlukta fakat +5 taş 6. ve 7. efsun bunlar biraz emek serverde hoş görülmeyecek yani alışılmısın dışında seyler olarak görüyorum ve görüleceğini düşünüyorum ve şuan zaten güzel bi kitleniz mevcut eski tarza fileslerinizi seven bi kitle onun yerine farklı bi oyun içeriğiyle bu kitlenin üstüne eklenerek daha da büyümesi çok güzel olur gibime geliyor.
NOT: Valla bunları yazarken nasıl üşenmedim bende anlamadım ama sanırım yılların eziyeti olsa gerek başka serverlerde emeklerimizin gitmesi dokunmuş olsa gerek dikkate alınır diye umuyor iyi forumlar diliyorum.
NOT: Valla bunları yazarken nasıl üşenmedim bende anlamadım ama sanırım yılların eziyeti olsa gerek başka serverlerde emeklerimizin gitmesi dokunmuş olsa gerek dikkate alınır diye umuyor iyi forumlar diliyorum.
- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
dodtum efsun değiştirme ile ilgili yazdığın yere katılmıyorum. Örneğin bir iteme beceri veya ortalama getirmek isteyen birisi istediği oranlarda getirmesi için baya bi uğraşması gerekiyor haliyle efsunu seri atması gerekiyor. Durum böyle olunca efsunun eski halinde kalması en mantıklısı hatta senin söylediğinin aksine efsun nesnesi ele bir kere alındığında bitene kadar atılabilmeli yada efsun botu serverın kendisinden olmalı kanaatindeyim.