Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

R'ci Newaros (Shero-Evohes)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuouMat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 523

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biz vs den kacmayız olum arena atıcaksanız buyrun siizn gibi yalan yanlış skor yazmıyoruz biz siiz yenildinizmi hemene kacış skor yaz 10-9 at

aciz insanalr arena vs ye gelin *

Sen Anca Prim Kasarsın Karşıma Çıkacak Cesaretin Yok Kardeş :D

Orada vsden kacmak soz konusu degilki bu konu amacsiz ve cok aptalca acilmis z çölde vsmi istiyorsun bana karsi 1 vs kazanabildinmide vs istiyorsun utanmadan neldu ? Part8 diyor hani o vsler bizmi hatirlamiyoruz oyuna giricem z cölde aticaz vs sadece hpcini alicaksin bdn oyunda yokken altta newaros vs demiceksin prim kasma pesindesin oyuna geldimde oyunda ol bu sefer herkes ne oldunu görecektir :D vs atarken yine yapacan yapacani pot acacan yada vs yarisinda kacacaksin

Turkmmo Flood Engelleme

Sen Anca Prim Kas Kardeş Karşıma Çıkacak Cesaret Yok Sende
:f68.gif:

Sen kacarak 10 9 skor yazmadina serefij namusun uzerine yemn edermisin ? Hadi bu yemini et bakayim bunu söylettiriyorsun zorla kûfürü hakkedenler vardir bunlardan biride sensin

:f34:
Bize r ci diyene bak bizim 1 vsden kactimiz görülmedigi halde kendisi kacmadigi bir tane vs yok :D klasik sura benn oyunda yokken allttan bana vs cekme 3 gundur girmiyorum oyuna ben bugun giricem bida yeneym senide yanlis skor paylas foruma ahdhahdh ama bu sefer tum elleri video alacagiz seni ele verecegiz malesef oylr bise yapip kacamicaksin oyunda olursan bugun yenicem seni

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri