noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Keyfim yerinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 126

xHamBeyLoRDx

Seni seviyorum dediğim herkesi sevdim
Fahri Üye
Konular
12,227
Online süresi
5h 56m
Reaksiyon Skoru
3,165
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
577
MmoLira
41
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

533

Derbi maçta 1 gol atan, 1 de asist yapan Hollandalı yıldız “Burada olmaktan keyif alıyorum, herkese teşekkür ederim” dedi. Ligdeki 2 golünü kaydeden Lens, 7’nci asistini yaptı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Trabzonspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öncelikle geldiği günden bu yana kendisine gösterilen destekten ötürü teşekkür eden tecrübeli oyuncu, "Sunderland'de zor bir dönem geçirdikten sonra buraya geldim. Hızlı bir şekilde takıma adapte oldum. Bu akşamki gibi performanslar göstermemde tüm takım arkadaşlarım yardımcı oldu" ifadesini kullandı.

Lens, "Gelecek sezon da F.Bahçe'de kalacak mısın?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Geleceğimin nasıl olacağı bana bağlı değil. Söyleyebileceğim tek şey, Fenerbahçe'de geçirdiğim zamandan keyif alıyorum. Harika taraftarların desteğini her zaman hissediyorum. Hâlâ önümüzde ligin ikinci yarısı var. Umarım daha iyi oynar, daha fazla gol atar, asist yapabilirim. Önce sonuna kadar şampiyonluk yarışını sürdürelim, sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

768

KATKISI ARTIYOR

Hollandalı yıldız, ilk 11'de başladığı 9'uncu lig maçında 2. golünü atarken, asist sayısını da 7'ye yükseltti. Kanarya, Lens'in gol veya asistle skora katkı sağladığı 6 resmi maçı da kazandı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 20 gol atarken, sadece üç gol yedi.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri