Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

R'ci Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibooooooooooooooooos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 822
Konular
70
Online süresi
8m 9s
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamunaleyküm. Zaten bildiğiniz gibi Carissa Nickli player'in her bir duruma konu acma gibi bi alışkanlığı vardı bunun üsdünede iftirayıda huy edinmiş. Bildiğiniz gibi dün akşam saatlerinde vs isdedi ben kabul ettim afk kaldı ben gittikden sonra aradan zaman gecince devam etti yazmaya birde bunu utanmadan konu haline getirmiş. üzülüyorum sana cidden bukadar zoruna gitmesine gerek yok alışırsın zamanla . Birde bana diyorki acdıgı konuda Nick değiştir. o benim işim degıl insanlar gocundugu yerden konusur böyle konusmanın tek sebebı ise bütün agbılerını tokatlayıp nıck degısdirtmiş olmamdır. Huyum kurusun Agbılerını tokatladıgım Kucuk Carissaya sans verdim dün ama afk kaldı napalım iyi forumlar.
yNzzVL.jpg

Son düzenleme:
Lan artist herif hani nerde vs dediğine dair resim bekle gör birazdan bak foruma R'ci herif seni utanmadan birde konu açmış ulan sen ne adamsın milleti nickini kötülemek için konu açıyon arlanmaz seni bekle

uza konumdan boş yapma. Prım yapmak ıcın konu acıp bırde bana burda gelıp Boş boş konuşma Terket konuyu.
Lan artist herif hani nerde vs dediğine dair resim bekle gör birazdan bak foruma R'ci herif seni utanmadan birde konu açmış ulan sen ne adamsın milleti nickini kötülemek için konu açıyon arlanmaz seni bekle

Turkmmo Flood Engelleme

Ayrıca seni kötülememe gerek yok millet saten senin vsyı kabul edınce Afk kaldıgını bılıyor :D hadı sımdıı kaybol konumdan cevap yok sana gıt konu guncelle :/ yada Oyundan nıck degısdır

uza konumdan boş yapma. Prım yapmak ıcın konu acıp bırde bana burda gelıp Boş boş konuşma Terket konuyu.

Kes lan sesini bekle primci herif seni milleti oyunda kışkırtmaktan başka yaptığın birşey yok hani nerde vs demişim R'ci herif seni bekle bekle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri