HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzaaaa. Prım yapan senın gıbı Asadan Vs teklıf eder ben vsyı kabul edıncede Cevap vermezsın Afk olursun sonra buraya gelır konu acarsın Yuru la hadı Boş şişe seni. bundan sonra benı oyunca göruncede konu acıcan dıe korkuyorum Halil oyuna gırdı dıe konu acıcan utanmasan yuru hadı Prımci seni
Genelden prim yapıp benim adımı kullanıp ben afk iken yok kaçtı yok şöyle yaptı deyip sonrasında vs teklif ettiğimizde gelmeyen şahsiyet senide gördük. Kaybol şimdi bu resimler gibi onlarcası var. Hadi sende lRondeLy abin gibi millete yenilip nick değiş şunu unutma ne yaparsan yap benim gibi nick değişme şimdi kaybolabilirsin.
![]()
![]()
Korkaklar hiçbir zaman, zafer abideleri dikmemişlerdir.
Uzaaaa. Prım yapan senın gıbı Asadan Vs teklıf eder ben vsyı kabul edıncede Cevap vermezsın Afk olursun sonra buraya gelır konu acarsın Yuru la hadı Boş şişe seni. bundan sonra benı oyunca göruncede konu acıcan dıe korkuyorum Halil oyuna gırdı dıe konu acıcan utanmasan yuru hadı Prımci seni
Ulan o resimler gibi tonlarcası var kaybol lan konumdan R'ci herif seni vs dediğimde afk kalıyon dün geceki fotolarda duruyor yakın zamanda onlarıda atacağım bakarsın kendine genelden konuşmak için konuşuyon icraatın 0 kaybol konudan hadi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)