Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Risus2 1-105 BETALI SERVER 27 ARALIK 20:00

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihan072
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 152
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

:smile:SİTEMİZ--www.risus2.com :smile:27-12-2016 - 20:00 da online
Selamun Aleyküm
Risus2 Ekibi olarak yeni bir projeye imza atmış bulunmaktayız. Allah utandırmasın.
Biz yıllardır metin2 piyasasında olup bu piyasada olan bitenleri tek tek bilmekteyiz. Bildiğiniz üzere çoğu server bir hafta açık kalıp kapanıyor veya yardımlar vs ortaya çıkıyor. Öncelikle yardım olmayacağına şerefim üzerine söz veriyorum.
Neden biz peki?
Yıllardır bu piyasanın içindeyiz her gün server değiştirmek zorunda kaldığımız günleri tam itemimizi yaptığımızda serverin kapanmasından ve sürekli yardım olaylarından tat alamadan bıratığımız yüzlerce server oldu. Bizim sütten ağzımız yandı size yoğurdu üfleyerek sunmaktayız. Serverimizi 1 user kalana kadar kapatmıyacağım. Çoğu server gibi yok şu oldu yok bu oldu kusura bakmayın bidaha kinde görüşürüz, elimizden bişey gelmedi falan diye yalan atıp kaçmayacağız. Size güvenli bir ortam sunacağız.(:smile:SİTEMİZ--www.Risus2.com )

Oyunumuzun Tanıtımı
:smile:1-105 LEVEL
:smile:BETA DÖNÜŞÜMLER AKTİF İÇ BETALARDA DAHİL(HP VERENLER DEĞİL SAVUNMA VERENLER)
:smile:SİMYA SİSTEMİ KAPALIDIR
:smile:BETA MAPLAR KAPALIDIR
:smile:KUŞAK SİSTEMİ AKTİFTİR.
:smile:TÜM BUGLAR ETKİSİZ HALE GELMİŞTİR. (BUG BULANA ÖDÜL VAR)
:smile:HER METİNDEN 2ŞERLİ 3 BK ATAR.
:smile:%50 ORANLA BÜYÜLÜ METAL ATAR.
:smile:Otomaktik event ile her gün event.
:smile:AÇILIŞ TARIHİMİZ =26 aralık saat 20:00 da online !!!
:smile:SİTEMİZ--www.risus2.com
:smile:KAYITLARIMIZ VE PACK DOSYALARIMIZ AÇIKTIR------:smile::smile::smile::smile::smile:
GİRİŞ EKRANI
qjWXQd.jpg

NPCLERİMİZ
d8GVMX.jpg

Qv7dyZ.jpg

77NGQY.jpg

vXpBav.jpg

VPMJQn.jpg

d8GVL4.jpg

77NGa5.jpg

DÖNÜŞÜMLER
ErR1mA.jpg

qjWXv5.jpg

9gdBNk.jpg

1VgAEA.jpg

o0kMVk.jpg

BOSSLARDAN ÇIKAN İTEMLER
vXpBA4.jpg

l3WgPr.jpg

kGWP8D.jpg

yN3Opj.jpg

JqlgzQ.jpg

bkGoEb.jpg

VPMJBZ.jpg

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri