Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm Her keze Hayırlı Cumalar Allah Dualarınızı Kabul Etsin İnşallah
Kendimi Tekrardan Tanıtıyım Sizlere Bazı Kişilerin Bazı Muhabbetinden Sıkıldım
Eski Çar İsim: DoomHammeR
Yeni Çar isim : BuVatanBenim
G M Masterlerde Araştıra Bilirler Hakkımda Hiç Bir Şikayet Yoktur Çarı Devir Aldım Bunu Her kez Bilir Zaten
KENDİMİZİ TANITALIM TEKRARDAN
Adım: Murat Efe
Soy Adım: Demirci
Memleket: Doğma Büyüme İstanbul
Yaşadığım Şehir: Ankara Mamak
Alile : 3 Kardeşiz Ortancayım Ben
Çalıştığım İş yeri : Bir İş yerinde Motor kuryelik yapıyorum
Tel: Söylemem YASAKTIR
Adres : Zaten Gerek Yok Yeteri Kadar Bilgi yazdım
TC Kimlik No : Bunu Bilmeseniz Olur
Gelelim Neden Tekrardan Konu Açtığıma Oyunda 3 5 Kişi Fazla değil Benim Bir Başka Oyuncu Olduğumu Söylüyorlar Diyorum Ben Değilim Ama Arkadaşlar İnanmak İstemiyor Nedeni Belli Zaten Herhalde Kırmızı Olunca Hepsi Melek Ama Sarı olunca Yok Sen Şöylesin Yok Böylesin Arkadaşlar Bana Suç Atmaya Kalkmayın Bende Sizler Gibi İnsanım Benimde Bir Ailem Var Sizler Oyunda Savaş Yaparken Ben Para kasıyor İdim Efsun Atıyor İdim Sizler Uyurken Ben Geçe Gündüz Para Kasıyor İdim Şimdi Çarı Dizdim Birde Mavi Sarı Kırmızı Oldum Her Kez Gel Diyor Gelince Hiç Sıkıntı Yok Her Şey Güzel Ama Gelmeyince Yok Sen Şusun Yok Sen Busun Bırakın Artık Şu Kötü Şeyleri Hepimiz Güzel Güzel Oynayalım İş de Kardeş Kardeş
G M Masterler Sizin İçin Bizim İçin Bir Şeyler Yapıyorlar Ama Siz Onları Da Kötüye Kullanıyorsunuz Sizlere İyilik Yaptıkça Onlar Kötü Oluyor Onlarda Sizler Gibi İnsanlar Onlarında Birer Aileleri Var Bunlar' ı Da Düşünmek Gerek Bir Şey Yaparken Ben burada Kimseye Yalakalık Yada Yağ Çektiğim Yok Sadece Tekrardan Kendimi Tanıtmak İstedim Bazı Şeylerden Kızıp Tekrar Tanıttım Su Saat Den Sonrada Artık Sen Busun Yada Lonca Gelmeyince Sövmeyin İnsanız Bizde Bir Birinize Düşman Olmayın Kırmızı İle Sarı Bayrak Düşman Birbirine Olmayın Yapmayın Böle Bundan Sonra Kötü Argo Kelimeleri Suç Atanları Video Ya Alacağım Bilginiz Olsun
İYİ FORMLAR OKUYANIN ELİNDEN GÖZÜNDEN ALLAH RAZI OLSUN UZUN BİRAZ AKLIMDAKİLERİ İÇİMDEKİLER YAZDIM