Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ben çoklu npc yapmaya çalışıyorum zırh satıcısına zırhlar, kasklar, ayakkabılar diye ayırmak için çünkü tek npcye sığmıyor fakat usr/game/share/locale/turkey/quest/object içine 9002 adlı bir klasör açıp içine chat diye klasör açıp içine gerekli .arg .script .when dosyalarını atmama rağmen tıkladığımda hiçbişey olmuyor navicat onclick ayarlarını 0 - 1 -2 hepsini denedim 1 yapınca sadece bir pencere açılıyor böyle olmayacak diyip quest aldım bu forumdan kodları şöyle
fakat yine de olmadı tıklayınca sonuç alamıyorum navicat shop tablosunda ilk değerler 99 , 98 , 97 son sütunda ise 9002 işaretli yani orda bir sorun yok sorun ne olabilir ?
PHP:
quest coklu beginstate start beginwhen 9002.chat."Market" beginsay_title("Market:")say("Ne satın almak istiyorsun? ")local madenci = select ("Zırh","Kask ve Kalkan","Ayakkabı ve Takı","Kapat")if madenci == 1 thennpc.open_shop(99)elseif madenci == 2 thennpc.open_shop(97)elseif madenci == 3 thennpc.open_shop(98)elseif madenci == 4 then return endend
fakat yine de olmadı tıklayınca sonuç alamıyorum navicat shop tablosunda ilk değerler 99 , 98 , 97 son sütunda ise 9002 işaretli yani orda bir sorun yok sorun ne olabilir ?