noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Metin 2 NPC Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edznzr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

edznzr

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 5 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ben çoklu npc yapmaya çalışıyorum zırh satıcısına zırhlar, kasklar, ayakkabılar diye ayırmak için çünkü tek npcye sığmıyor fakat usr/game/share/locale/turkey/quest/object içine 9002 adlı bir klasör açıp içine chat diye klasör açıp içine gerekli .arg .script .when dosyalarını atmama rağmen tıkladığımda hiçbişey olmuyor navicat onclick ayarlarını 0 - 1 -2 hepsini denedim 1 yapınca sadece bir pencere açılıyor böyle olmayacak diyip quest aldım bu forumdan kodları şöyle

PHP:
quest coklu beginstate start beginwhen 9002.chat."Market" beginsay_title("Market:")say("Ne satın almak istiyorsun? ")local madenci = select ("Zırh","Kask ve Kalkan","Ayakkabı ve Takı","Kapat")if madenci == 1 thennpc.open_shop(99)elseif madenci == 2 thennpc.open_shop(97)elseif madenci == 3 thennpc.open_shop(98)elseif madenci == 4 then return endend

fakat yine de olmadı tıklayınca sonuç alamıyorum navicat shop tablosunda ilk değerler 99 , 98 , 97 son sütunda ise 9002 işaretli yani orda bir sorun yok sorun ne olabilir ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri