- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
7 Senedir Oynuyorum Bu Oyunu Iyi Dostlar Iyi Kardesler Gordum Ama Bu Kadar Sahtekar Server Gormedim Kendi Hatalari Yuzunden Savasci Setim Ve 125 Kristalim Gitti TURKAY Sana Hakkim Haram Olsun Milletin Emegini Yemekten Kormuyorsun Allahindan Bul Oyunca Ilgi Yok Keyiflerine Gore Adam Banlamalar BYGURSEL58 Arkadasimin Cari Gibi Bos Yere Ban Yedi Kardesim Nedeni Sizin Keyfiniz Lafi Uzatmaya Gerek Yok Beni Bilenlen Arkadaslarimin Kardeslerimin Bu Oyuna Kendilerini Cok Vermemelerini Isterim Herkese Iyi Oyunlar....
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
admin mahkemeye verilmiş zaten sıkma sen canını sonuçlanacaktır o kadar insan yalan konuşacak değil için rahat olsun bir çok kısıyı böyle ucuz banladılar katılıyorum sana bosver oynama bu oyunu sadece zaman kaybı7 Senedir Oynuyorum Bu Oyunu Iyi Dostlar Iyi Kardesler Gordum Ama Bu Kadar Sahtekar Server Gormedim Kendi Hatalari Yuzunden Savasci Setim Ve 125 Kristalim Gitti TURKAY Sana Hakkim Haram Olsun Milletin Emegini Yemekten Kormuyorsun Allahindan Bul Oyunca Ilgi Yok Keyiflerine Gore Adam Banlamalar BYGURSEL58 Arkadasimin Cari Gibi Bos Yere Ban Yedi Kardesim Nedeni Sizin Keyfiniz Lafi Uzatmaya Gerek Yok Beni Bilenlen Arkadaslarimin Kardeslerimin Bu Oyuna Kendilerini Cok Vermemelerini Isterim Herkese Iyi Oyunlar....
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
7 Senedir Oynuyorum Bu Oyunu Iyi Dostlar Iyi Kardesler Gordum Ama Bu Kadar Sahtekar Server Gormedim Kendi Hatalari Yuzunden Savasci Setim Ve 125 Kristalim Gitti TURKAY Sana Hakkim Haram Olsun Milletin Emegini Yemekten Kormuyorsun Allahindan Bul Oyunca Ilgi Yok Keyiflerine Gore Adam Banlamalar BYGURSEL58 Arkadasimin Cari Gibi Bos Yere Ban Yedi Kardesim Nedeni Sizin Keyfiniz Lafi Uzatmaya Gerek Yok Beni Bilenlen Arkadaslarimin Kardeslerimin Bu Oyuna Kendilerini Cok Vermemelerini Isterim Herkese Iyi Oyunlar....
Bahsetmiş olduğunuz karakterin herhangi bir ban cezası bulunmamaktadır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresindende görüntüleyebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...