emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

GooDCiqaraa vs DreamDamage (UnutGidsin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yucox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ulan oglum 9 el avans verıp 10 el oynayarak kesdm senı surayla setıne vs ıdı set vermedın 15 bın tsıne arena attık 4.0 kacdn kaybeddıklerını vermednkı hangı yuuzle vs ısdıyorsun utanmadan bırde oraya unutgıtsın yazmıssın benlemı vs attında benı konuya dahıl edıyorsun sen ? benı kesebılecegıne ınanıyormusun oglm sen ? ınanmıyorsun sen anca prım yaparsın baska car keser adımı yazarsın ıspatın orda hadı sana ıyı prımler. benden el alamıcanı bıldıgın ıcın prım yapmaya devam edmekde haklısın :)

ulan oglum 9 el avans verıp 10 el oynayarak kesdm senı surayla setıne vs ıdı set vermedın 15 bın tsıne arena attık 4.0 kacdn kaybeddıklerını vermednkı hangı yuuzle vs ısdıyorsun utanmadan bırde oraya unutgıtsın yazmıssın benlemı vs attında benı konuya dahıl edıyorsun sen ? benı kesebılecegıne ınanıyormusun oglm sen ? ınanmıyorsun sen anca prım yaparsın baska car keser adımı yazarsın ıspatın orda hadı sana ıyı prımler. benden el alamıcanı bıldıgın ıcın prım yapmaya devam edmekde haklısın :)

anlıyorum canım :D 9 el avans verıp güldürdn benı :DDDDDDD

Senın kralınla vs atarım sen kımsın burda bos bos yorum yapıyorsun zıpcıkdı. Bırı varsa oda sensın bos muhabbet yapma bana Burda adamın yapdıgı prımı ortaya cıkarıyoruz SAcma sapan gereksız yorumlarını kendıne sakla Forumdan sekıl yapıcagına oyundan yap. hadı ısıne bak
Önce düzgün yazarsan anlaşabiliriz yapdıgı yazını zor anladım yaptığı olucaktı sanırım.ben kimseye bişey yapmıyorum şuan kendi kendine alınmışsın sana ne yapabilirim ben boş muhabbet yaptığımı sanmıyorum dediğim gibi oyuna girmiyorum saat belirlersen oyundan şekil yapmak nedir bilmem ama oyundan savaşabiliriz basit bi seçenek ve teklif sundum amacı savaşmak olan oyunun içeriğiyle ilgili bir teklifti bu şekil yap bana oyundan nedir :D

boş yapmıyoruz ki biz sura karektern varsa vs atalım ayrıyetten benım prım yapmama gerek yok :) ben arkadasım konu ac dedi bende actım yanı kafama göre konu baslıgı fılanda atmıyorum arkadas ne dedıyse onu yazdım :) en kısa zamanda sura karekternle vs atmak umidiyle :))

ninjana tur attırmaktan sıkıldım artık :D:D surana da korkudan 71 bıcaç yaptıran abin var karşında hala millete diklenme :D

bana bıde gelıp ayak yapma burda kım dedı oglum sana rezıllık yap baskasıyla attın vsye unutgıtsını dahıl et dıe ? benım ne öyle charım ne öyle nınjam var bırkeresınde Sv saten bılır benm okcuya bıcakcı atmıcamı ıkıncısı okcu setım varken neden bıcakcı olarak atıyım sacmalıga bak ıspatım resım olarak attım buda senın acizligindır benı kesemeyınce konuya dahıl etmekdır yapdıgın 2 . rezıllk bu bunu bı kez daha yapdn benle arenaya gelemeyen adamlar böyle konu acar ısde napacan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri