- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle kendi buluşum millet alıntı diebilir ama arada fark var onların ki %99 deil mi? bnmki %100
Şimdi en başta dükkana girin dükkandan jackpot alın(ex-malzeme menüsünde)
sonra jackpot dan kp cıkarın bişekilde mesela 70 kp cıktı tamam dein hediye kutusuna gidin ama başka bir şeye girmeden direk hediye kutusuna orda 70 kp kuponunu envantere gönderin sonra o kuponu ellemeyin sakın!!!!!! ellemeyin
bi oyuna girin ama kesinlikle sizi atmıcanı bildiniz bi oyuna girin oyunu sonunaaa kdr oynayın oyun bittiğinde kuponu kullan diyin (e slk deilsiniz ya kuponu da bulursunuz
)sonra bi kac oyuna girin ama bekleme odasında kalın ve girin çıkın girin çıkın 2 defa bunu yapın sonra kurt dükkanına gidin hooop oda ne kp 70 kp daha almışınız(ben bunu bugün denedim hatta az önce dierlerindekiler calışmadı bi tane de ben bulam dedim şansa 7000 kp çıkdı düşünün 14000 kp oldu kurt dükkanını satın aldım resmen:m08::l03
biraz olsun işine yaradıysa +rep senin kararındır.
<marquee>Biraz olsun işine yaradıysa +rep senin kararın</marquee>
Şimdi en başta dükkana girin dükkandan jackpot alın(ex-malzeme menüsünde)
sonra jackpot dan kp cıkarın bişekilde mesela 70 kp cıktı tamam dein hediye kutusuna gidin ama başka bir şeye girmeden direk hediye kutusuna orda 70 kp kuponunu envantere gönderin sonra o kuponu ellemeyin sakın!!!!!! ellemeyin
bi oyuna girin ama kesinlikle sizi atmıcanı bildiniz bi oyuna girin oyunu sonunaaa kdr oynayın oyun bittiğinde kuponu kullan diyin (e slk deilsiniz ya kuponu da bulursunuz
)sonra bi kac oyuna girin ama bekleme odasında kalın ve girin çıkın girin çıkın 2 defa bunu yapın sonra kurt dükkanına gidin hooop oda ne kp 70 kp daha almışınız(ben bunu bugün denedim hatta az önce dierlerindekiler calışmadı bi tane de ben bulam dedim şansa 7000 kp çıkdı düşünün 14000 kp oldu kurt dükkanını satın aldım resmen:m08::l03
biraz olsun işine yaradıysa +rep senin kararındır.
<marquee>Biraz olsun işine yaradıysa +rep senin kararın</marquee>
- Konular
- 414
- Online süresi
- 13m 49s
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 192
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
kardeş bişi anlamadım =) =) videolu anlatın yapar mısın
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Malesef gameguard bu açığı kapattı
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
krdş kupan nası ckck
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)