HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, 22 Aralık - 24 Aralık tarihleri arasında Ankara içerisinde bulunan yönetim üyelerimiz ve normal üyelerimizle buluşma yapabiliriz katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa ulaşabilirim. 24 Aralık Cumartesi günü öğleden sonra Next Level AVM'de aynı gün Ruhi Çenet'te orada olacak toplu şekilde buluşabiliriz. Uygun olmayan arkadaşlarla 2 gün içerisinde uygun bir vakitte görüşebiliriz.
24 Aralık Cumartesi saat 13.00'da NEXT LEVEL AVM
Ankara;
@8545Sw960; @aLiaSSS; @aret06; @balyozmt2; @BaskentViP; @batuhanbey; @BeyazSakaLL; @blackpegasus; @burak3806; @bynefretimm; @bysamo12; @CorpusTR; @CyberMMO; @DarkPaladin1; @de4qle; @deren2001; @ekrembey; @elit06; @EliteDesign; @emothep; @EmptyTempy; @FlamBoyant; @Gamemaker32; @heroooo; @JoKKeR; @korlight; @lShovel; @majoor99; @manclup12; @maraz01; @MaxTurk; @N3F3STR; @oguzhan221; @Ortana; @P R E N S; @plsslp; @qramsar06; @rahmi10140; @realvendatte; @RepLicanTR; @rere123; @rmelihr; @rockinn2009; @Ruffneck; @runorunoruno; @serhatt123; @serseri10mm; @serserii05; @SharkqL; @Silver Knife; @SonSekill; @sıksıksık; @Teksin06; @teneke95; @WayDocToR; @WhatNeDemeK; @XxByCronosxX; @yahyatrd; @ısrarkes; @zehirci06; @ßéLa_07; @ßy0w;
Konya'da bulunan arkadaşlar ile Kule Site AVM'de bir buluşma yapabiliriz. 25 Aralık 30 Aralık tarihleri arasında uygun olabilecek arkadaşlarla görüşme yapılabilir.
Yapılacak buluşmalarda para v.s sorun etmeyin, yiyecek ve içeceklerinizi kendim karşılayacağım.
25 Aralık 13.00 Kule Site AVM
Konya;
@esen4271; @FatihBuhurcu; @Furkan TURKYILMAZ; @h.can42; @JooM; @KucukCocuk; @Massaker; @NiVa; @Odaklan Evlat; @RafLee; @raho425262; @Roec; @SaulHudson; @SayidJarrah; @tehlike1021; @teicneon; @theerkoca; @therasmus; @ulubey4242; @UncomparabLe; @Uris; @V5CF; @yakamoz454545; @ufkunprenses;
Daha önce yönetim arası yapılan buluşmalar;
Turkmmo 1.İzmir Yönetim Buluşması Görüntüler
TurkMMO 3 Co Admin Buluşması (Made in Adana)
KATILACAK ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJDAN TELEFON NUMARALARINI ATARLARSA ULAŞMAMIZ KOLAY OLUR.
24 Aralık Cumartesi saat 13.00'da NEXT LEVEL AVM
Ankara;
@8545Sw960; @aLiaSSS; @aret06; @balyozmt2; @BaskentViP; @batuhanbey; @BeyazSakaLL; @blackpegasus; @burak3806; @bynefretimm; @bysamo12; @CorpusTR; @CyberMMO; @DarkPaladin1; @de4qle; @deren2001; @ekrembey; @elit06; @EliteDesign; @emothep; @EmptyTempy; @FlamBoyant; @Gamemaker32; @heroooo; @JoKKeR; @korlight; @lShovel; @majoor99; @manclup12; @maraz01; @MaxTurk; @N3F3STR; @oguzhan221; @Ortana; @P R E N S; @plsslp; @qramsar06; @rahmi10140; @realvendatte; @RepLicanTR; @rere123; @rmelihr; @rockinn2009; @Ruffneck; @runorunoruno; @serhatt123; @serseri10mm; @serserii05; @SharkqL; @Silver Knife; @SonSekill; @sıksıksık; @Teksin06; @teneke95; @WayDocToR; @WhatNeDemeK; @XxByCronosxX; @yahyatrd; @ısrarkes; @zehirci06; @ßéLa_07; @ßy0w;
Konya'da bulunan arkadaşlar ile Kule Site AVM'de bir buluşma yapabiliriz. 25 Aralık 30 Aralık tarihleri arasında uygun olabilecek arkadaşlarla görüşme yapılabilir.
Yapılacak buluşmalarda para v.s sorun etmeyin, yiyecek ve içeceklerinizi kendim karşılayacağım.
25 Aralık 13.00 Kule Site AVM
Konya;
@esen4271; @FatihBuhurcu; @Furkan TURKYILMAZ; @h.can42; @JooM; @KucukCocuk; @Massaker; @NiVa; @Odaklan Evlat; @RafLee; @raho425262; @Roec; @SaulHudson; @SayidJarrah; @tehlike1021; @teicneon; @theerkoca; @therasmus; @ulubey4242; @UncomparabLe; @Uris; @V5CF; @yakamoz454545; @ufkunprenses;
Daha önce yönetim arası yapılan buluşmalar;
Turkmmo 1.İzmir Yönetim Buluşması Görüntüler
TurkMMO 3 Co Admin Buluşması (Made in Adana)
KATILACAK ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJDAN TELEFON NUMARALARINI ATARLARSA ULAŞMAMIZ KOLAY OLUR.
Son düzenleme:
Sen gelirsinde biz gelmezmiyiz abi ben konyadakinde kesinlikle ordayım okulumdan sonra bana ulaşırsın
Eğer denk getirebilirsem ankara daki buluşmaya katılabilirim ama kesin bir tarih belirtmeniz lazım. Next level yerine daha güzel ve aktivite yapabileceğimiz bir yer olsa daha iyi olur. Kentpark cepa ankamall vs vs
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nasip kısmet diyelim..