mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MHMS Panelli Kulananlar Mutlaka Baksin Firewall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exehakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar suanda piyada en cok kullanılan metin2 mhms panelini
pvp kuranlarin bir cogu mutlaka biliyordur panelde ufak bir kısıma deyinmek istiyorum

Bir cok arkadasimiz dosyalari incelemeden direk kullnıyor arada bir göz gezdirin derim

PHP Firewall Saldirilara karsi sistem içerisinde Firewall Korumasi mevcut fakat
Pasif durumda aktif değil

false değerini true yaptiğinizda Saldirilara ve bir cok seye karsı önleminizi almiş olucaksiniz
Bir cok kişinin bundan haberi yok yayalım

Dosyayı Ana dizinde fonksiyon.php'de bulabilirsiniz.

$firewall = false; // Firewall aktif etmek için true pasif etmek için false yazınız;
burayı
$firewall = true; // Firewall aktif etmek için true pasif etmek için false yazınız;

olarak editledim fakat böyle bir hata geliyor ( [FONT=&amp]Protection died IPs active, this IP range is not allowed ! ) 21 farklı ip ile girişmeyi denedim aynı hata[/FONT]

$firewall = false; // Firewall aktif etmek için true pasif etmek için false yazınız;
burayı
$firewall = true; // Firewall aktif etmek için true pasif etmek için false yazınız;

olarak editledim fakat böyle bir hata geliyor ( [FONT=&amp]Protection died IPs active, this IP range is not allowed ! ) 21 farklı ip ile girişmeyi denedim aynı hata[/FONT]
Konuya açıklık getirebilirmisiniz aksi takdirde kilitlenmesi istyenecek !

Konuya açıklık getirebilirmisiniz aksi takdirde kilitlenmesi istyenecek !

açıklama var saten gönderimde Arkadaşın firewall diye paylaştığı şeyi aktif edince site kapanıyor bilmiyorum belkide benim sitem bu özelliği kabul etmiyordur fakat aktif ettiğimde sitem erişime kapandı her ip'yi saldırı olarak algıladı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri