Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[40k] - [HF] Metin2 Altyapı Server Files - Sorunsuz Mainline Source & Novaline Client 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler.

Ben Teşekkür Ederim

Teşekkürler Vinchenzoo

Ben Teşekkür Ederim Bay Packard .d.d.d

teşekkürler hiç bir bug fix deil heralde

Yok Kardeşim Değil Sadece Yazdıklarımı Yaptım Alt Yapı Dediğimiz Böyle Olmalı bence .d

Zannediyorsam BuyukHosting'in Kullandığı Saltanat Filesin Alt Yapısı Bu Olmalı ? Yanlış mıyım ?

Yok Kardeşim Değil Kendim Yaptım İlk Defa Forum İle Paylaştım Benzeri Olabilir O Firmada

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Teşekkür Ederim

Ben Teşekkür Ederim Bay Packard .d.d.d

Yok Kardeşim Değil Sadece Yazdıklarımı Yaptım Alt Yapı Dediğimiz Böyle Olmalı bence .d

Yok Kardeşim Değil Kendim Yaptım İlk Defa Forum İle Paylaştım Benzeri Olabilir O Firmada
Ona Çok Benziyorda Envanteri Düzeni Felan Teşekkürler Emegine Eline Saglık Usta Birde Attığın Dosya Olarak Görünüyor Arkadaşlar Sonuna .rar Ekleyip Rardan Çıkarabilirler ;)

Son düzenleme:
Ona Çok Benziyorda Envanteri Düzeni Felan Teşekkürler Emegine Eline Saglık Usta Birde Attığın Dosya Olarak Görünüyor Arkadaşlar Sonuna .rar Ekleyip Rardan Çıkarabilirler ;)

Azına Yüreğine Sağlık .d, .gz uzantı olarak paylaştım .d ben alışmışım öyle sıkıştırıyorum üşendim rar yapmaya aynı işlevi görür zaten

Teşşekürler altyapı güzel gözüküyor.Maxmi 3.6 da map indexlerini configlere dağıtılması gerekiyordu ox mapına falan girmez

Son düzenleme:
Azına Yüreğine Sağlık .d, .gz uzantı olarak paylaştım .d ben alışmışım öyle sıkıştırıyorum üşendim rar yapmaya aynı işlevi görür zaten
Metin2Ronia Filesımı Bu ? Teşekkürler Source Mevcuttur Degılmı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri