- Konular
- 236
- Online süresi
- 14h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 53
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar Plus teknoloji ile anlaştık gibi.
Kısmetse haftaya açılış yapacağız fakat araştırmalarım üzerine herhangibir şikayet vs. bulamadım gerek forumda gerek başka yerlerde.
Yorumlarınızı bekliyorum ne düşünüyorsunuz 8gb ramlı sunucu alacağım.
Kısmetse haftaya açılış yapacağız fakat araştırmalarım üzerine herhangibir şikayet vs. bulamadım gerek forumda gerek başka yerlerde.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
VDS Sanal sunucu aldık 2 aydır çalışıyoruz henüz bi sorun yaşamadık hizmetlerinden ve desteklerinden memnunuz kaliteli bir firma diyebilirim
bi kaç gündür bende o firmayı araştırıyorum herhangi bir şikayet vs. bulamadım fransa lokasyon çalışıyorlar galiba serverde lag vs. olacağını zannetmıyorum firma sahipleride sıcak kanlı birilerine benziyor sen sunucuyu alırsan kaliteye bakıp bende alırım büyük ihtimalle takipdeyim
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
VDS Sanal sunucu aldık 2 aydır çalışıyoruz henüz bi sorun yaşamadık hizmetlerinden ve desteklerinden memnunuz kaliteli bir firma diyebilirim
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bi kaç gündür bende o firmayı araştırıyorum herhangi bir şikayet vs. bulamadım fransa lokasyon çalışıyorlar galiba serverde lag vs. olacağını zannetmıyorum firma sahipleride sıcak kanlı birilerine benziyor sen sunucuyu alırsan kaliteye bakıp bende alırım büyük ihtimalle takipdeyim 

- Konular
- 236
- Online süresi
- 14h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 53
- DevLira
- 0
bi kaç gündür bende o firmayı araştırıyorum herhangi bir şikayet vs. bulamadım fransa lokasyon çalışıyorlar galiba serverde lag vs. olacağını zannetmıyorum firma sahipleride sıcak kanlı birilerine benziyor sen sunucuyu alırsan kaliteye bakıp bende alırım büyük ihtimalle takipdeyim![]()
Bende öneririm gayet saygılı, ve iyiler. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3m 11s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bizimle iletişime geçerek demo serverimizi test etme imkanı bulabilirsiniz.bi kaç gündür bende o firmayı araştırıyorum herhangi bir şikayet vs. bulamadım fransa lokasyon çalışıyorlar galiba serverde lag vs. olacağını zannetmıyorum firma sahipleride sıcak kanlı birilerine benziyor sen sunucuyu alırsan kaliteye bakıp bende alırım büyük ihtimalle takipdeyim

Bende öneririm gayet saygılı, ve iyiler. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum, başlangıç sebebiyle yapılacak özel kampanyaları yakından takip etmenizi önemle tavsiye ederiz.

Dipnot: Stok Sorunumuz Yoktur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)