- Konular
- 4,730
- Online süresi
- 10d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1,946
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 451
- MmoLira
- 351
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Assassin's Creed 3 bugüne özel bedava
Steam üzerinde 45 TL gibi bir fiyatla satışı devam eden ünlü oyunlardan Assassin's Creed 3, yapımcısı UbiSoftââ¬Å¡ 30. Yıl şerefine bugün bedava yayınlanacak.
GanGzTaLife Oyun İçi Video
TÜRKÇE DİL DOSYASI İNDİR
Ubisoft'un 30. Yıldönümüne özel hediyesi, şirketin en önemli yapımlarından olan Assassin's Creed serisinin 3. Oyunu oldu. Amerikan Devriminde bir suikastçinin maceralarını deneyimleyebileceğiniz oyun ücretsiz olarak indirilebilecek.
2012 yılında piyasaya çıkan oyun yoğun ilgi görmüştü. Ancak kullanıcıların yakından tanıyıp sevdiği Ezio karakterini artık barındırmadığı için oyun tutkunlarında biraz hoşnutsuzlukta yaratmıştı. Satış rakamları açısından da oldukça başarılı olan oyun Ubisoft'un aldığı karar gereği bedava olarak indirilip oynanabilecek.
Peki, nasıl indirebiliriz?
Şuan Ubisoft resmi sitesine girdiğinizde oyunun %75 indirimli şekilde satıldığını görülüyor. Oyunu ücretsiz indirmek için bir UPlay hesabınızın olması gerekiyor. Ubisoft resmi sitesinden bu hesabı oluşturabilirsiniz. Sonrasında UPlay hesabınıza giriş yaparak oyunu kütüphanenize indirebilir, dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.
Oyunun tanıtım videosu da şu şekilde:
Assassin's Creed 3 ideal sistem gereksinimleri;
İşlemci: Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz or Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
Ses Kartı: DirectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)
Diğer: Mouse, keyboard, optional controller, headset, 3D glasses (see supported list below)
Ubisoft Kayıt Oldukdan Sonra Uplay İndirip Hesabımıza Giriyoruz ve Adım Adım İzliyoruz
Adım 1.
Steam üzerinde 45 TL gibi bir fiyatla satışı devam eden ünlü oyunlardan Assassin's Creed 3, yapımcısı UbiSoftââ¬Å¡ 30. Yıl şerefine bugün bedava yayınlanacak.
GanGzTaLife Oyun İçi Video
TÜRKÇE DİL DOSYASI İNDİR
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ubisoft'un 30. Yıldönümüne özel hediyesi, şirketin en önemli yapımlarından olan Assassin's Creed serisinin 3. Oyunu oldu. Amerikan Devriminde bir suikastçinin maceralarını deneyimleyebileceğiniz oyun ücretsiz olarak indirilebilecek.
2012 yılında piyasaya çıkan oyun yoğun ilgi görmüştü. Ancak kullanıcıların yakından tanıyıp sevdiği Ezio karakterini artık barındırmadığı için oyun tutkunlarında biraz hoşnutsuzlukta yaratmıştı. Satış rakamları açısından da oldukça başarılı olan oyun Ubisoft'un aldığı karar gereği bedava olarak indirilip oynanabilecek.
Peki, nasıl indirebiliriz?
Şuan Ubisoft resmi sitesine girdiğinizde oyunun %75 indirimli şekilde satıldığını görülüyor. Oyunu ücretsiz indirmek için bir UPlay hesabınızın olması gerekiyor. Ubisoft resmi sitesinden bu hesabı oluşturabilirsiniz. Sonrasında UPlay hesabınıza giriş yaparak oyunu kütüphanenize indirebilir, dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.
Oyunun tanıtım videosu da şu şekilde:
Assassin's Creed 3 ideal sistem gereksinimleri;
İşlemci: Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz or Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
Ses Kartı: DirectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)
Diğer: Mouse, keyboard, optional controller, headset, 3D glasses (see supported list below)
Ubisoft Kayıt Oldukdan Sonra Uplay İndirip Hesabımıza Giriyoruz ve Adım Adım İzliyoruz
Adım 1.
[*=center]
Adım 2.
Adım 3.
Adım 4.
İyi Oyunlar/Forumlar
GanGzTaLife
Son düzenleme:
- Konular
- 65
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 5d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 982
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 1,590
- DevLira
- 18
Teşekkürler. Sayende 45TL Lik Oyunu Bedavaya Aldık .d
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler Reis <3
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)