Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nostale miniland hilesi / hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Harkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Harkas

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 6 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dikkat

programı kullanmadan önce söylemem gereken bir takım şeyler var

Tr nostale serverinde Gm diye hitap ettigimiz insanlar bu tür hilelere karşı bir önlemi kesinlikle yok

sadece sistem banlıyabilir o yüzden hileyi yaparken yavaş ve 20 30 saniye aralıklarla yapınız

Tr nostalenin ticareti iyice çöktügü için herkes fakirlik yoluna gittiginden dolayı bu hileyi paylaşıyorum

Yapımı: çok basittir ilk önce karşınıza sizden nostale.exe dosyasını seçmenizi istiyen bir not cıkıcak

ardından bir pencere açılıcak o pencereden nostale.exe dosyasını seçiyorsunuz ve ardından tamam diyip oyuna giriyorsunuz

bazı kişilerde oyun açıkken hile aktif oluyor bazılarında ise sonradan açınca hile aktif oluyor siz hem oyun içinde

hemde oyuna girmeden çalıştırmayı deneyin zaten oyun açık değise ekrana oyunu açın gibisinden hata geliyor anlarsınız ordan ardından tamam

dedikten sonra kücük ekrandan fish hack off tuşuna

basarak hileyi aktif ediyorsunuz ardından balık havuzuna gidip hileyi yapıyorsunuz hile bu kadar basit

yavaş yapın acele etmeyin vaktiniz var makrele ve dolu kasarsınız balık oyunundan bol bol iyi eglenceler :)

Önce virüstotal:

ve hilemizin linki:
http://s3.dosya.tc/server9/ruaarf/NMiniTool.rar.html

hileyi kendim upload etmek istedim virüs taraması yapıp çünkü hileyi yapan yabancı olduğu için güvenemedim :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri