InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire Connect To Host Server Hatası Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caner531
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner531

Level 5
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

s.a beyler oyunu yeni yükledim oyuna giriyorum odaya girerken doluyor sonra lobiye atıyor failed connect to host server hatası veriyor bazende odaya giriyor elimde silah falan yok 5 6 saniye sonra tekrar atıyor failed connect to host server hatası veriyor yardım edermisiniz

Sorun internetinde olabilir. Modemi aç kapat tekrar dene. Olmaz ise modemi resetle. Yine olmaz ise modem dns ayarlarını google ile aynı yap
8.8.8.8
8.8.4.4

fakat tam olarak yardımcı olabilmemiz için hatanın görseli atabilir misin ?

Sorun internetinde olabilir. Modemi aç kapat tekrar dene. Olmaz ise modemi resetle. Yine olmaz ise modem dns ayarlarını google ile aynı yap
8.8.8.8
8.8.4.4

fakat tam olarak yardımcı olabilmemiz için hatanın görseli atabilir misin ?
wtfast programı ile giriyordum oyuna onla giriyordu süresi bitti mac adresi ip adresi her şeyi değiştirdim program ücretsiz olmuyor oyuna giremiyorum dediğim gibi hata veriyor wtfast programının crackını falan aradım hiç biri olmuyor

İnternetin ebeveyn kontrolünde olabilir. Modemini internet sağlayıcı firmanı bilgisini atabilir misin ?Eğer dediğin gibi program kullanarak girebiliyorsan internetin için yasaklı siteye giriş yapıyormuş gibi hata verebilir . Özel mesaj atarsan yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri