Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamün Aleyküm iyi oyunlar her keze konu açmamamın sebebi her kez tanısın tanışalım diye
Adım:murat efe Yaşım:20 Memleket: Ankara Mamak 3 Kardeşiz ben ortan cı kardeşim
Oyunu 2013 2017 araları oynuyordum bir çok çar değiştim Şuan ki nick im DoomHammeR Bu carı devir aldım oyundan birinden Sonra yavaş yavaş item aldım almaya devam ediyorum oyun hoşuma gidiyor seviyorum ama bazen insanı üzüyorlar ama olsun alışmak gerek bazı şeylere kalp kırmam hiç kırmamaya çalışırım oyuna çalıştığım için sürekli giremiyorum ama hep girmek istiyorum oyun güzel farklı bi tat var kafamı dağıtıyorum efsun atarak filan öle yani kendimi uzun uzun anlatırım da gerek yok fazla yazmaya her keze iyi oyunlar nasıl ailene saygı duyuyor iseniz bir başkasına da saygılı olun Kalp kırmayın Oyun yöneticileri nede saygılı olun 2 3 konu okudum hep sucu onlara yüklüyorsunuz onlarda bi insan onlarında bi düşünceleri var onlarda sizler gibi bir alile si var yöneticiler 7 24 oyunda ama her dakika kendilerini belli etmiyorlar her neyse her şeyin bir kuralı var bu oyununda bir kuralı var ona göre oynayın bazen susmayı bilin bazen he de geçin bazı şeylere her şeye karşılık verir seniz çok kalp kırıla bilir ve bunun sonunda da küfür filan buda oyuncu kaybına neden oluyor oyun çok iyiydi 2 sene önce ama şimdi değişmiş insanlar her şeye küfürle karşılık veriyor kabalıkla bir yere varılmaz bazen düşünmek gerek ilerisini de burada kimseye yalakalık yaptığımda yok he yanlış anlaşılmasın içimden gelen ve düşüncelerimi yazdım sadece.
İyi Formlar
Murat Efe