- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kanallar arası ticaret zaten aktif değil sistemde aynı ch de olmadıgı sürece ticaret açmıyor yanlışım varsa düzeltırmısınız
Öncelikle kanal düşüren bir fonksiyon olmaması sistemin sorunsuz çalışacağı anlamına gelmez. Sistem CMD üzerinden sebepsizce gereksiz kod kullanılarak yapılmış . Veri iletimi konusunda sıkıntıları mevcut . Veri işlenmesi doğru bir şekilde yapılmıyor . Coreler arası işlem yaptırılamayacağı için kanallar arası çalışmayacaktır. Kullanacak arkadaşlara kullanmasını önermiyorum . Teşekkürler konu için.
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,899
- DevLira
- 3
Bu sistem ch düşürmez.Neye dayanarak düşürülür dendiği halen anlıyamadım.
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Tamam soralımben doğru düzgün yazıyorum sen dalgaya vuruyorsun. biraz farkında ol bişeyin. potsuz vs'en online sayısın ve diğer sistemlerinin hepsi çöp yazılımlar oyunu zorlama yönündesin bu sayede coreyi yiyor oyun az düşünceli ol millete bişey kazandırcaksan doğru düzgün kodlarla kazandır.
ego yapıyosun halada devlıvır api ne demek ? ben sana devloverim demedim bişey demedim kendi kendine boş hayallerdesin.
2 3 yazılımcıya sorda sana hatalarını söylesinler
Gerçekten bilgili olup bana hatalarımı söyleyebilecek arkadaş var mı gerçekten nerde hata yaptığımı merak ediyorum @yugi73;
hacı forumda bir sen kaldın hatayı açıklar mısın?
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 149
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 0
Tamam soralım
Gerçekten bilgili olup bana hatalarımı söyleyebilecek arkadaş var mı gerçekten nerde hata yaptığımı merak ediyorum @yugi73;
hacı forumda bir sen kaldın hatayı açıklar mısın?
tamam cevaplasın tarafsızca bende birini etiketlicem yugi cevap verdikten sonra. çünkü demek istediğimi anlamıyorsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)