HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuyu sabitlediniz fakat Farklı kanallardaki oyunculara istek yollayınca direk Game.core veriyor.Ve fixide paylaşılmadı ?
Konu ile ilgili kanıtlı açıklama yaparsanız hem konuyu açan kişi görmüş olur , hemde faydalanacak kişilerin bilgisi olur
Ustadım bunu fotolarla anlatmak zor olur video çekip atmanlada kimse uğraşmak istemez açıkçası ama black kardeşim e anlattık zaten ch 1 de iken ch 2 deki yan hesabımıza uzaktan ticaret gonderdıgımız zaman ticaret isteğini gönderen kişinin ch'sinde düşme oluyor game.core vererek.
Konu ile ilgili kanıtlı açıklama yaparsanız hem konuyu açan kişi görmüş olur , hemde faydalanacak kişilerin bilgisi olur
Farklı ch'lerde core verdiği için konuya bu kısmı zaten eklemiştim:Konuyu sabitlediniz fakat Farklı kanallardaki oyunculara istek yollayınca direk Game.core veriyor.Ve fixide paylaşılmadı ?
if (farklich)
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("%s kisisi bu kanalda degil."), kimsin->GetName());
return;
}
O zamanlar bana zor değildi şimdi zoro zamanlar bize ilginç ve zor gelen şeylerin çok kolay olduğunu görünce hayal kırıklığı yaşanıyor![]()

Valla çok önemli bişey değil can sıkıntısından yapıyorum zor gelsede bir şey kaybetmezdimO zamanlar bana zor değildi şimdi zor![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 10
- Görüntüleme
- 954
- Cevaplar
- 6
- Görüntüleme
- 287
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 277
- Cevaplar
- 12
- Görüntüleme
- 1K
