Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2008 client build hatası yardım pls +rep

Mora0625

Level 2
Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
71
TM Yaşı
9 Yıl 7 Ay 8 Gün
MmoLira
88
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Error 1 fatal error C1083: Cannot open include file: 'Python-2.7/python.h': No such file or directory c:\users\a\desktop\client\client\ScriptLib\StdAfx.h 12 UserInterface

bilgisi olan varmıdır hata nedir

Uygun Bölüme Taşındı

Error 1 fatal error C1083: Cannot open include file: 'Python-2.7/python.h': No such file or directory c:\users\a\desktop\client\client\ScriptLib\StdAfx.h 12 UserInterface

bilgisi olan varmıdır hata nedir
Hata basit stdafx.h de python.h konumu böyledir: #include <Python-2.7/python.h>
büyük ihtimalle python 2.7 klasörün ya tamamen yok varsada içinde python.h dosyası yok python 2.7 için gerekli dosyaları indirip gerekli dosyayı veya klasörü gerekli kısma atarsan hatan büyük ihtimalle çözülecekdir.

Not:python sürümün farklı ise tanımı değiştir.

Hata basit stdafx.h de python.h konumu böyledir: #include <Python-2.7/python.h>
büyük ihtimalle python 2.7 klasörün ya tamamen yok varsada içinde python.h dosyası yok python 2.7 için gerekli dosyaları indirip gerekli dosyayı veya klasörü gerekli kısma atarsan hatan büyük ihtimalle çözülecekdir.

Not:python sürümün farklı ise tanımı değiştir.

baskan bilgin varsa yardımcı olurmusun skype : gerez_dead0404 ekleyip rica etsem bu sorunlari çözdüm simdi build diyom hiç bise yapmıyo bi kontrol etsen bilgin varsa

baskan bilgin varsa yardımcı olurmusun skype : gerez_dead0404 ekleyip rica etsem bu sorunlari çözdüm simdi build diyom hiç bise yapmıyo bi kontrol etsen bilgin varsa
hiç bişi yapmıor demişsinizde bunun source ile ilgili olduğunu sölemek biraz garip olurdu visuali tamamen kapatıp açıp deneyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri