Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ne yapak kardaş sistemi filesine ekleyip eline verek mi
bi anlatım iyi olurdu diye düşünüyorum

sistem zaten kene ait bazı eklentileri kaldırıp gui değiştirmekle sistemin sahibinden fazla egolu oluyo bebeler![]()
şu devloypır bebelerede dedmKime gönderme yaptın bilmiyorum ama üzerinde ne oynama yaptım nede bir değişiklik olduğu gibidir sistem. Sadece paylaştım ben kardeşim.
Teşekkürler söyle bir göz attım efsun bugu ve 4 tas bugu ayrıca item kopyalama bugları mevcut.Fakat varezdekine göre bir nebze daha iyi.Gold sorunu çözülmüş bunda.
yav_he_he_her_paylaşılan_şeyi_kontrol_edersiniz_sonra_bug_bug_bug_diyosunuz_bug_felan_yok_2_defa_mezuhost_dan_bu_filesle_server_açtım_+300_1_tane_bile_bugla_karşılaşmadım_kimse_kullanmasın_diye_yapıştırıyosunuz_kara_lekeyi_albakayimtest_aynı_filesle_bi_adam_açmış_Teşekkürler söyle bir göz attım efsun bugu ve 4 tas bugu ayrıca item kopyalama bugları mevcut.Fakat varezdekine göre bir nebze daha iyi.Gold sorunu çözülmüş bunda.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
_gir_dene_bakayim_bug_varmi_yokmu_bu_arada_nie_space_çalışmıyor

yav_he_he_her_paylaşılan_şeyi_kontrol_edersiniz_sonra_bug_bug_bug_diyosunuz_bug_felan_yok_2_defa_mezuhost_dan_bu_filesle_server_açtım_+300_1_tane_bile_bugla_karşılaşmadım_kimse_kullanmasın_diye_yapıştırıyosunuz_kara_lekeyi_albakayimtest_aynı_filesle_bi_adam_açmış_Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir._
gir_dene_bakayim_bug_varmi_yokmu_bu_arada_nie_space_çalışmıyor![]()
http://www.turkmmo.com/forum-kullanimi/3503367-bosluk-tusu-basmama-sorunu-cozumu.html bu konuyu inceler misiniz?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)