HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
adim:yusuf
soyadim:geyik
meslek:öğrenciyim daha
kaç kere gm oldum:7-8 kere gm lik yaptım
neden beni seçmelisiniz:çünkü deneyimli biriyim oyunda birçok kişiye yardım ederim hata yapani affetmem banlarim
soyadim:geyik
meslek:öğrenciyim daha
kaç kere gm oldum:7-8 kere gm lik yaptım
neden beni seçmelisiniz:çünkü deneyimli biriyim oyunda birçok kişiye yardım ederim hata yapani affetmem banlarim
serverime gm Arıyorum
İsim - Soyisim:Ali Elmalı
Meslek:Öğrenci
Kaç kere GM oldunuz :3
Kaç kere Server Kurdunuz : 1
Neden Sizi Seçmeliyiz:Gerçekten çok güvenilir bir insanım.Oyunun tarihini yazdım diyebilirim.Gerçekten bütün oyunda güvenilir,sadık,sözünde duran biri arıyorsanız benim uygun olduğumu söylemek istiyorum.Dinimle de bayağı ilgiliyim o bakımdan da nasıl biri olduğumu anlayabilirsiniz.Ve babamdan bana geçmiş olarak baya sempatik bir insanım
İnsanlarla iyi ilişki kurabilirim..
İletişim Adresleri PRoKSiMa_13@hotmail.co.uk
İsim - Soyisim:Ali Elmalı
Meslek:Öğrenci
Kaç kere GM oldunuz :3
Kaç kere Server Kurdunuz : 1
Neden Sizi Seçmeliyiz:Gerçekten çok güvenilir bir insanım.Oyunun tarihini yazdım diyebilirim.Gerçekten bütün oyunda güvenilir,sadık,sözünde duran biri arıyorsanız benim uygun olduğumu söylemek istiyorum.Dinimle de bayağı ilgiliyim o bakımdan da nasıl biri olduğumu anlayabilirsiniz.Ve babamdan bana geçmiş olarak baya sempatik bir insanım
İnsanlarla iyi ilişki kurabilirim..İletişim Adresleri PRoKSiMa_13@hotmail.co.uk
Son düzenleme:
İsim - Soyisim:Emre Kızılcan
Meslek:Yok-Öğrenci
Kaç kere GM oldunuz :4-5
Kaç kere Server Kurdunuz :2
Neden Sizi Seçmeliyiz:Ben tamamiyle adaletli davranırım. Lvl falan bakmam. Kurallara uymayan banned. Ama bence ilk başta bir uyarı ile bırakmalı. Sonrada devam ediyorsa uzaklaştırılmalı!!! Bu kadar sert olabilirim ama güvenilirimde!
İletişim Adresleri: gmbey122@hotmail.com
Server Vsp mi?
Lütfen msn değilde e-posta atın...
Meslek:Yok-Öğrenci
Kaç kere GM oldunuz :4-5
Kaç kere Server Kurdunuz :2
Neden Sizi Seçmeliyiz:Ben tamamiyle adaletli davranırım. Lvl falan bakmam. Kurallara uymayan banned. Ama bence ilk başta bir uyarı ile bırakmalı. Sonrada devam ediyorsa uzaklaştırılmalı!!! Bu kadar sert olabilirim ama güvenilirimde!
İletişim Adresleri: gmbey122@hotmail.com
Server Vsp mi?
Lütfen msn değilde e-posta atın...
Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
serverime gm Arıyorum
İsim - Soyisim: Taha Çoban
Meslek: Öğrenci
Kaç kere GM oldunuz : 6
Kaç kere Server Kurdunuz : 2 ama çalışmadı xD xD xD
Neden Sizi Seçmeliyiz: Çünkü hem tecrübeli hem güvenilir ve hemde sağdık biriyimdir...
İletişim Adresleri: gs_1905_taha@hotmail.com
İsim - Soyisim: Taha Çoban
Meslek: Öğrenci
Kaç kere GM oldunuz : 6
Kaç kere Server Kurdunuz : 2 ama çalışmadı xD xD xD
Neden Sizi Seçmeliyiz: Çünkü hem tecrübeli hem güvenilir ve hemde sağdık biriyimdir...
İletişim Adresleri: gs_1905_taha@hotmail.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)