- Konular
- 35
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 322
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkeze selam arkadaşlar;
Ben bu konuyu daha önce açmıştım ( 1 yıl oldu sanırsam ) ama doğru düzgün cevap veren biri olmadı. Şimdi sorunumu tekrar dile getirmek istiyorum. Şuan bi metin2 PVP server kurdum ( Virtual ile ). Sitesi , mysql bağlantıları , portları vs düzgün çalışıyor. Kendi WAN ip mi kullanarak servera giriş yapabiliyorum ancak başka bi pc de farklı bi wifi ağına bağlıyken oyuna girmiyor. Server açık gözüküyo, karakter seçme ekranına giriyo ama oyuna bi türlü giremiyorum. Bu denemeyi aynı flaştaki aynı client ile yaptım 2 pc de de ( Ayrıca diğer PC ile normal wifi ağıma bağlanınca giriyo yani pc dede problem yok ). Lütfen bana bu konuda yardımcı olun 2 yıldır PVP kurma hayalim var. Elimdeki sistem de gayet güçlü o yüzden para vermek istemiyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşan yada bu konuda bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.
Kullandığım files:
[NEW] BEST Production v1.6 - Sahtekar Dolandırıcılara inat paylaşım
Daha önce kullanıpta aynı hatayı aldığım filesler:
Kralkonk Filesi ( bilmeyen yoktur link aramadım o yüzden )
Harun CELEP DÜZENLENMİŞ SooN Files BOL DÖNÜŞÜMLÜ KUŞAKLI
Buda yaşadığım sorunun videolu hali.
Ben bu konuyu daha önce açmıştım ( 1 yıl oldu sanırsam ) ama doğru düzgün cevap veren biri olmadı. Şimdi sorunumu tekrar dile getirmek istiyorum. Şuan bi metin2 PVP server kurdum ( Virtual ile ). Sitesi , mysql bağlantıları , portları vs düzgün çalışıyor. Kendi WAN ip mi kullanarak servera giriş yapabiliyorum ancak başka bi pc de farklı bi wifi ağına bağlıyken oyuna girmiyor. Server açık gözüküyo, karakter seçme ekranına giriyo ama oyuna bi türlü giremiyorum. Bu denemeyi aynı flaştaki aynı client ile yaptım 2 pc de de ( Ayrıca diğer PC ile normal wifi ağıma bağlanınca giriyo yani pc dede problem yok ). Lütfen bana bu konuda yardımcı olun 2 yıldır PVP kurma hayalim var. Elimdeki sistem de gayet güçlü o yüzden para vermek istemiyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşan yada bu konuda bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.
Kullandığım files:
[NEW] BEST Production v1.6 - Sahtekar Dolandırıcılara inat paylaşım
Daha önce kullanıpta aynı hatayı aldığım filesler:
Kralkonk Filesi ( bilmeyen yoktur link aramadım o yüzden )
Harun CELEP DÜZENLENMİŞ SooN Files BOL DÖNÜŞÜMLÜ KUŞAKLI
Buda yaşadığım sorunun videolu hali.