noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Sunucuya Bağlanma Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alper57589
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alper57589

Naganen
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
35
Çözüm
3
Online süresi
3d 1h
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 28 Gün
Başarım Puanı
137
MmoLira
322
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkeze selam arkadaşlar;
Ben bu konuyu daha önce açmıştım ( 1 yıl oldu sanırsam ) ama doğru düzgün cevap veren biri olmadı. Şimdi sorunumu tekrar dile getirmek istiyorum. Şuan bi metin2 PVP server kurdum ( Virtual ile ). Sitesi , mysql bağlantıları , portları vs düzgün çalışıyor. Kendi WAN ip mi kullanarak servera giriş yapabiliyorum ancak başka bi pc de farklı bi wifi ağına bağlıyken oyuna girmiyor. Server açık gözüküyo, karakter seçme ekranına giriyo ama oyuna bi türlü giremiyorum. Bu denemeyi aynı flaştaki aynı client ile yaptım 2 pc de de ( Ayrıca diğer PC ile normal wifi ağıma bağlanınca giriyo yani pc dede problem yok ). Lütfen bana bu konuda yardımcı olun 2 yıldır PVP kurma hayalim var. Elimdeki sistem de gayet güçlü o yüzden para vermek istemiyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşan yada bu konuda bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.

Kullandığım files:
[NEW] BEST Production v1.6 - Sahtekar Dolandırıcılara inat paylaşım

Daha önce kullanıpta aynı hatayı aldığım filesler:
Kralkonk Filesi ( bilmeyen yoktur link aramadım o yüzden )
Harun CELEP DÜZENLENMİŞ SooN Files BOL DÖNÜŞÜMLÜ KUŞAKLI

Buda yaşadığım sorunun videolu hali.

Herkeze selam arkadaşlar;
Ben bu konuyu daha önce açmıştım ( 1 yıl oldu sanırsam ) ama doğru düzgün cevap veren biri olmadı. Şimdi sorunumu tekrar dile getirmek istiyorum. Şuan bi metin2 PVP server kurdum ( Virtual ile ). Sitesi , mysql bağlantıları , portları vs düzgün çalışıyor. Kendi WAN ip mi kullanarak servera giriş yapabiliyorum ancak başka bi pc de farklı bi wifi ağına bağlıyken oyuna girmiyor. Server açık gözüküyo, karakter seçme ekranına giriyo ama oyuna bi türlü giremiyorum. Bu denemeyi aynı flaştaki aynı client ile yaptım 2 pc de de ( Ayrıca diğer PC ile normal wifi ağıma bağlanınca giriyo yani pc dede problem yok ). Lütfen bana bu konuda yardımcı olun 2 yıldır PVP kurma hayalim var. Elimdeki sistem de gayet güçlü o yüzden para vermek istemiyorum. Daha önce bu sorunla karşılaşan yada bu konuda bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.

Kullandığım files:
[NEW] BEST Production v1.6 - Sahtekar Dolandırıcılara inat paylaşım

Daha önce kullanıpta aynı hatayı aldığım filesler:
Kralkonk Filesi ( bilmeyen yoktur link aramadım o yüzden )
Harun CELEP DÜZENLENMİŞ SooN Files BOL DÖNÜŞÜMLÜ KUŞAKLI

Buda yaşadığım sorunun videolu hali.
config dosyasında admin ip lerini düzenle Bide sh baslat.sh de ip varmı ona bak Bide bestin Galiba Home üstüne Yüklü Benim bildim Konuyu güncelememisti Bi bak Yapamasan Skypeden ekle delidulo1992 bakarız sorununa

config dosyasında admin ip lerini düzenle Bide sh baslat.sh de ip varmı ona bak Bide bestin Galiba Home üstüne Yüklü Benim bildim Konuyu güncelememisti Bi bak Yapamasan Skypeden ekle delidulo1992 bakarız sorununa

Aşağıda adı olan config dosyalarını düzenledim. 2. ekran görüntüsünde düzenlediğim yerleri siyahla belirttim. Bide kırmızı ile belirttiğim yerleri neye göre ayarlıycam onuda söylersen sevinirim. Ayrıca server /usr/home/game dizinine kurulu bu bi problem olurmu?

l307BX.png

MoPE9N.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri