Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar.Oyuna dönmeye karar verdim ama çok değişmiş.Merak ettiğim bir şey var benim oynadığım zamanlar 55 level çarla örümcek zindanında para kasardık.Şimdi ne yapıyorsunuz nerde kasıyorsunuz bu konudaki değişiklikler neler yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
bana sorarsan yine en iyisi bildiğin gibi başka türlü para kazanılmaz 1 yıldır girmiyorum şimdi girim neler var 

İster 55 lwl çarla Broneste kas , İstersen Carsamba persembe cuma ve pazar gunlerı kesıntısız Ay ısık eventı ve top eventı oluyor. Ay ısıgın tanesı 500m Topların tanesı 400m den satılıyor Bu event 1 saat sürüyor. ben yaklasık 80 ıle 110 arası kasıyorum. Birde şöyle bir durum var Bu ay ısıkları ve Top'lar Kızıl ormandaki metınlerden cıkıyor, Lugsamda'da cıkıyor dıyolar ama hıc denemedım. Birde İstediğin lwl le metıne dalabilirsin. veya Ejderha odası acıldı Pul Pence kasıp satabılırsın. Hep 2 tane dusuyor. Tanesı 1.5 T ıle 3t arası satılıyor. Ama herzaman ejderden pul pence dusmuyor. Tamamen Şans meselesi. Benım yaptıklarım Bunlar..
İster 55 lwl çarla Broneste kas , İstersen Carsamba persembe cuma ve pazar gunlerı kesıntısız Ay ısık eventı ve top eventı oluyor. Ay ısıgın tanesı 500m Topların tanesı 400m den satılıyor Bu event 1 saat sürüyor. ben yaklasık 80 ıle 110 arası kasıyorum. Birde şöyle bir durum var Bu ay ısıkları ve Top'lar Kızıl ormandaki metınlerden cıkıyor, Lugsamda'da cıkıyor dıyolar ama hıc denemedım. Birde İstediğin lwl le metıne dalabilirsin. veya Ejderha odası acıldı Pul Pence kasıp satabılırsın. Hep 2 tane dusuyor. Tanesı 1.5 T ıle 3t arası satılıyor. Ama herzaman ejderden pul pence dusmuyor. Tamamen Şans meselesi. Benım yaptıklarım Bunlar..
http://www.turkmmo.com/elym2-etkinlikler/3475367-ay-isigi-define-sandigi-etkinligi-nedir.html
Ek olarak burada yazdığı gibi 75-105 arası her metinden düşüyor lungsamda da 75 level metinler oluyor genelde onları keserekte düşürebilirsin.Bunun dışında balık eventlerinde güzel kostüm ya da başlıklar çıkartıp satabilir ya da ox yarışması olduğunda son 5'e kalarak T kazanabilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)