Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

OoKARADAYIoO ( JohnyCarrey ) vs lRondeLy ( PROMETHEUS )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ya bence çok yanlış düşünüyosun biz seni hiç bi ws de kaale almadık ve almayızda seni piyon olarak görüyoruz biz çogunluk vede ws de şunu unutma ilerde biz oyunu bıraktığımızda aklında kalsın hiç bi zaman 2. ws olmaz :) :)
Olurda Rakıp Olursan Yıne beklerım ki artık pıyasada yoksunuz Neden acaaba ? 1 kere kesınce boburlenıyon mu sen ? Yıne beklerım Videolar ortada . Tek senı degıl butun tayfanı beklıyorum Sözle degıl icraatla Gösterın kendınızı . Gereklı Cevap sıze verılmıstır.

Turkmmo Flood Engelleme

Bence ordada yoktur Kızıl ormanı bırak serverde yoktur .s 1 kere kesınce bırdaha atılcak dıye oyuna gırılmıyor .d 2.kesılırım dıye yapmayın boyle tuhaf sakalar :D
Gereklı cevap vıdeoda Gosterıldı ufak bır acıklama gececeğim Vs atacaksanız Once efendi olacaksınız Yanınızdakı adamın dedıgı gibi kesilecegın el yan taraftan adamınız dalmayacak . yok dalacak dıyosanız efendılıkten bahsetmeyın. Oynamama kızmıslar gayet eglencelı bır vs attım Bu nasıl bır psıkolojıdır efendı ol oynamadan kes ? ne demek bu sanane kardes keyıf benım degıl mı ıstersem her el oynarım :) Rakıp varsa buyursun burdan meydanda okumus olayım . Yanımda olan arkadaslara tesekur ederım . Kazansakda kaybetsekde beraberız. İyi forumlar.

Gereklı cevap vıdeoda Gosterıldı ufak bır acıklama gececeğim Vs atacaksanız Once efendi olacaksınız Yanınızdakı adamın dedıgı gibi kesilecegın el yan taraftan adamınız dalmayacak . yok dalacak dıyosanız efendılıkten bahsetmeyın. Oynamama kızmıslar gayet eglencelı bır vs attım Bu nasıl bır psıkolojıdır efendı ol oynamadan kes ? ne demek bu sanane kardes keyıf benım degıl mı ıstersem her el oynarım :) Rakıp varsa buyursun burdan meydanda okumus olayım . Yanımda olan arkadaslara tesekur ederım . Kazansakda kaybetsekde beraberız. İyi forumlar.
Vsyi atan adamı tanımıyorum ama seninde nasıl vs attığını az çok biliyoruz . Normalde konularınıza yorum atmam ama sen kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyosun heralde :D seninde nasıl vs attığını az cok biliyoruz http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...rsinha-10-4-ookaradayioo-kizilkurt-3-a-5.html bu konuda gerekli kanıtlarda var. vsde yaşam basıp hayır pot bastım diyen bi şahsiyet delikanlılık dersi vermesi komik geldi sadece . tebrikler :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri