- Konular
- 1,119
- Online süresi
- 4h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 284
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 215
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uzun zaman oldu Turkmmo.com'a üye olalı. İlk zamanlarımı hatırlıyorum. Tabi on üç yaşımdayım. Metin2 hastalığı vardı o zamanlar. Çocukçaydı. Reklam ve flood yapardım o zamanlar. Sonra yavaş yavaş büyürken beni bir moderatör olma isteği sarmıştı. Uzun zaman önce yaptığım alıntılardan dolayı sadece uzman olarak kalmış ve forumdan uzaklaşmıştım. Sonra o hırs, o heves tekrar beni bulmuştu. Çok çabalamıştım ve bir de ne göreyim ! Deneme Moderatörüm. Tabi bununla yetinemezdim. Moderatör olmalıydım ve yine çok çabaladım. Ve işte başarmıştım. Gözüm çok yükseklerde değildi. Bu yeterdi bana. İlginç bir tutkuydu aslına bakarsanız. Hep forum çapında tanınan, bilinen, sevilen biri olmak istemiştim. Ancak bir günden sonra forumla arama mesafe koymak, dolayısıyla bu tutkudan vazgeçmek zorunda kalmıştım. Hayallerim vardı. Tıp okumak istiyordum. Çok çalıştım. Bu nedenle çok sevdiğim görevimi ihmal etmek zorunda kaldım. Akabinde görevimden haklı olarak men edildim. İlk sene sınava girdim ve kazanamadım. İkinci sene tekrar hazırlandım ve yine kazanamadım. Merak ettiyseniz hemen söyleyeyim: Işık Üniversitesinde Mimarlık okuyorum. Güzel, cici cici hayallerim var. Burayı özledim ve tekrardan geri döndüm. Eskisi kadar aktif olmayacak olsam da tekrardan buralarda dolaşmak, eski günleri yad etmek güzel olacak. Yad etmek demişken aklıma göreve başladığımda benimle birlikte deneme moderatör ve moderatör olan eski arkadaşlarımın şuanda co-admin ya da admin olduğunu görmek de beni bir hayli duygulandırdı. Geç olsa da hepsine hayırlı uğurlu olsun. Görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim. Sizlere de okumak zahmetinde bulunduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın...
- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Eyvallah, tekrardan hoşgeldin kardeşim.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoşgeldin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)