Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar game 50050
serverim var
1.olarak başlat dediğim de
2tane connettion refushed hatası veriyor
(tabloların hepsi OK ona baktım mysql da bi hata yok )
2 tane connetion verdikten sonra oyuna giriş yapıyorum 1 2 dk sonra atıyor bağlanırken hata diyor
tekrar başlat dediğimde bu sefer hata vermiyor oyunu acıyor ben kapatana kadar acık kalıyor yani bir sorun yok
ama işin garip tarafı hep 1 ch kapalı oluyor
mesela suan ch 1 acık ch 2 acık ch3 acık ama ch4 kapalı
bide arada bi başlat diyince mesela ch1 acık ya ch2 kapanıyor ch3 acık ch4 acık
yada ch1 kapalı ch2 acık ch3 acık ch4 acık
bu böyle sırayla gidiyor ben her başlat dediğimde kapalı olan ch yi acıyor bir altındaki ch yi kapatıyor diğerleri yine acık hatta öyleki ch4 kapalıyken başlat dersem ch4 acıyor ch1 kapatıyor ch2 ch3 acık oluyor
cok acık sekilde anlattığımı düşünüyorum çözebilecek varmı ciddi ciddi yardıma ihtiyacım var ne yaptıysam cözemedm .s
@Pelin Melek Aslan Ablacım birde sana soruyim dedim sorun yukarda ne yaptımsa çözemedim
Bu arada mysql senin mysql game farklı indirdiğim yeri hatırlamıyorum dosya adı R50500 yapımcı yada herhangi bi imza v.b birsey yok
serverim var
1.olarak başlat dediğim de
2tane connettion refushed hatası veriyor
(tabloların hepsi OK ona baktım mysql da bi hata yok )
2 tane connetion verdikten sonra oyuna giriş yapıyorum 1 2 dk sonra atıyor bağlanırken hata diyor
tekrar başlat dediğimde bu sefer hata vermiyor oyunu acıyor ben kapatana kadar acık kalıyor yani bir sorun yok
ama işin garip tarafı hep 1 ch kapalı oluyor
mesela suan ch 1 acık ch 2 acık ch3 acık ama ch4 kapalı
bide arada bi başlat diyince mesela ch1 acık ya ch2 kapanıyor ch3 acık ch4 acık
yada ch1 kapalı ch2 acık ch3 acık ch4 acık
bu böyle sırayla gidiyor ben her başlat dediğimde kapalı olan ch yi acıyor bir altındaki ch yi kapatıyor diğerleri yine acık hatta öyleki ch4 kapalıyken başlat dersem ch4 acıyor ch1 kapatıyor ch2 ch3 acık oluyor
cok acık sekilde anlattığımı düşünüyorum çözebilecek varmı ciddi ciddi yardıma ihtiyacım var ne yaptıysam cözemedm .s
@Pelin Melek Aslan Ablacım birde sana soruyim dedim sorun yukarda ne yaptımsa çözemedim
Bu arada mysql senin mysql game farklı indirdiğim yeri hatırlamıyorum dosya adı R50500 yapımcı yada herhangi bi imza v.b birsey yok
Son düzenleme: