HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oncelikle Sayın Turkmmo Ekipi Ve Yonetilieri Sozume Girmeden Önce Herkese Saygılarımı Sunarım
Oncelikle Başımdan Geçen Konuyu Anlatıcam Yazın Bir Pvp Server Açtım Neon Filesini Muhamet Öz Yani Turkmmo Adı İle Dersek
Ayrıca Tiçaret Temasında Türkmmodan Adını Vermek İstemediğimiz Bir Arkadaşın Adı Yazılıyor Sizce Bu Server Düzeltilmiş mi ?
Ve Tiçaret Sisteminde Acık Var Kısaca Konumuza Gelelim Sayın Türkmmo EKİPİ Ve Saygın Yonetiçiler Arkadaşımız Filesini Devir Etmemiştir Ve Attığı Filesi Tek Ben Değil Türkmmoda Kimse Kuramamaıştır Sonuçuna Gelirsek Sayın Türkmmo Arkadaşımız Sanal Sitede Filesini Düzgünce Kur İşimize Bakalım Dedimde Sovuyor Rica Ve Arz Ederim Turkmmo Ekibi Bu Arkadaşın Neyine TM Üyelik Verilmiştir? Lütfen Gerekeni Yapın
Not: Serveri Kurup Bitirdiği Zaman Hp Sorunu Tiçaret Sorunu ve Bir Kaç Sorun Vardı ama Serverim Açılıyordu Ve Yalansız +150 Gördüm Fakat Bu Filesin Packleri Ve Yedekleri Şuanda Kurulmuyor Yani Türkmmoda Hiç Bir TM Üyeliği Olan Arkadaşımız Kuramaştır Konuyu Yanlış Yere Açtıysan Ozur Dilerim Ve Konuyu Lütfen Kapatmayın gerken Yere Taşıyın Şimdiden Teşekkür Ederim...

Oncelikle Başımdan Geçen Konuyu Anlatıcam Yazın Bir Pvp Server Açtım Neon Filesini Muhamet Öz Yani Turkmmo Adı İle Dersek
Draven98KraL Adı İle Geçiyor Actıgım Serverin Filesini Arkadaşımız Neon Mt2 Filesini Kulandım Ve +50 Online Gordüm Fakat +20 Acık Vardı Tiçraet Bugu Olsun vb Neyse Biz Serveri Bakıma Aldık ve Files Düzelten İsim Aradık Sonunda Bulduk Turkmmo Adı İle xCugo Gerçek Adı Yusuf Eroğlu Arkaadasımıza Bankadan 100TL Bir Miktar Attık Arkadaşımız Kesinti Oldu dedi ve 87 atılı Zaten Arkadasa 75 Atcaktık Fakat Bozduradımım Parayı 100 Yolladım ilk Olarak Soyleyin Sayın Yonetıcıler 12TL Hangi Banka Keser Ve İstediği Bankaya Attım Başka Bir Atm den Değil Ve Anlaşyık Oynu Bugsuz Ve Walpaper Hile Koruması atuoc pack Vb Şeyler Yapıp Vercekti Evet Arkadaş Verdi Buraya Kadar Bunada Eyw SONRA Sv Saldırı Oldu Bende Bundan Dolayı Kapatım ve Bana Sv Yedekleri+Filesi Verdi Fakat Bugün Filesi Kuruyorum Sv nin Yukarısında Yani Kapatma X olduğu Köşenin Sonunda Muhammed Öz
Draven98KraL Neon Desing Yazıyor Ve Oyunda Baştan HP Sorunu var filesde düzelt dedik fakat sv filesinde Bu Düzeltilmedi
Ayrıca Tiçaret Temasında Türkmmodan Adını Vermek İstemediğimiz Bir Arkadaşın Adı Yazılıyor Sizce Bu Server Düzeltilmiş mi ?
Ve Tiçaret Sisteminde Acık Var Kısaca Konumuza Gelelim Sayın Türkmmo EKİPİ Ve Saygın Yonetiçiler Arkadaşımız Filesini Devir Etmemiştir Ve Attığı Filesi Tek Ben Değil Türkmmoda Kimse Kuramamaıştır Sonuçuna Gelirsek Sayın Türkmmo Arkadaşımız Sanal Sitede Filesini Düzgünce Kur İşimize Bakalım Dedimde Sovuyor Rica Ve Arz Ederim Turkmmo Ekibi Bu Arkadaşın Neyine TM Üyelik Verilmiştir? Lütfen Gerekeni YapınNot: Serveri Kurup Bitirdiği Zaman Hp Sorunu Tiçaret Sorunu ve Bir Kaç Sorun Vardı ama Serverim Açılıyordu Ve Yalansız +150 Gördüm Fakat Bu Filesin Packleri Ve Yedekleri Şuanda Kurulmuyor Yani Türkmmoda Hiç Bir TM Üyeliği Olan Arkadaşımız Kuramaştır Konuyu Yanlış Yere Açtıysan Ozur Dilerim Ve Konuyu Lütfen Kapatmayın gerken Yere Taşıyın Şimdiden Teşekkür Ederim...
@xCugo kefilimdir dağa önce ticaretimiz oldu hiç bi sıkıntı çıkmadı hatta içli dışlı olduk yararı oldu zararı olmadı herkez kendince haklı
bunun için konu açman yanlış olmuş
bunun için konu açman yanlış olmuş
Ben Kötü Biridir Demedim Sanalda Sovmek İyi Birşey Değil Ve Verdiği Yedekler Ve Oyun Başlı Başına Saçmalık Benim Serverimin Üstünde Neon Serveri Yazıyor Ve Ve Oyun Halla Buglu Ben Yine Diyorum Yalan Diyemem Kurduğu Serverde +150 Online Gordüm ama şuan Verdiği Packler Başlı Başına Sorun Benım Serverimin Adı Yerine Neon Yazıyor Bunuda Geçtik Tiçaret Benceresinde Türkmmo Üyesinin Adı Yazıyor Ve Oyunda Bir Çok Bug Devam Ediyor Şimdi Bana Dermisin Arkadaş Hakklı Mı Evet Sv +150 Gordü ama Şuan Files Kurulmuyor ve kurulsa bile 1 Dünya sorunu Duruyor
Not: Lafımı Yanlış Anlama Dostum Attıgın Yorum İçin Teşekkür Ederim.
Not: Lafımı Yanlış Anlama Dostum Attıgın Yorum İçin Teşekkür Ederim.
Oncelikle Sayın Turkmmo Ekipi Ve Yonetilieri Sozume Girmeden Önce Herkese Saygılarımı Sunarım
Oncelikle Başımdan Geçen Konuyu Anlatıcam Yazın Bir Pvp Server Açtım Neon Filesini Muhamet Öz Yani Turkmmo Adı İle DersekDraven98KraL Adı İle Geçiyor Actıgım Serverin Filesini Arkadaşımız Neon Mt2 Filesini Kulandım Ve +50 Online Gordüm Fakat +20 Acık Vardı Tiçraet Bugu Olsun vb Neyse Biz Serveri Bakıma Aldık ve Files Düzelten İsim Aradık Sonunda Bulduk Turkmmo Adı İle xCugo Gerçek Adı Yusuf Eroğlu Arkaadasımıza Bankadan 100TL Bir Miktar Attık Arkadaşımız Kesinti Oldu dedi ve 87 atılı Zaten Arkadasa 75 Atcaktık Fakat Bozduradımım Parayı 100 Yolladım ilk Olarak Soyleyin Sayın Yonetıcıler 12TL Hangi Banka Keser Ve İstediği Bankaya Attım Başka Bir Atm den Değil Ve Anlaşyık Oynu Bugsuz Ve Walpaper Hile Koruması atuoc pack Vb Şeyler Yapıp Vercekti Evet Arkadaş Verdi Buraya Kadar Bunada Eyw SONRA Sv Saldırı Oldu Bende Bundan Dolayı Kapatım ve Bana Sv Yedekleri+Filesi Verdi Fakat Bugün Filesi Kuruyorum Sv nin Yukarısında Yani Kapatma X olduğu Köşenin Sonunda Muhammed Öz Draven98KraL Neon Desing Yazıyor Ve Oyunda Baştan HP Sorunu var filesde düzelt dedik fakat sv filesinde Bu DüzeltilmediAyrıca Tiçaret Temasında Türkmmodan Adını Vermek İstemediğimiz Bir Arkadaşın Adı Yazılıyor Sizce Bu Server Düzeltilmiş mi ?
Ve Tiçaret Sisteminde Acık Var Kısaca Konumuza Gelelim Sayın Türkmmo EKİPİ Ve Saygın Yonetiçiler Arkadaşımız Filesini Devir Etmemiştir Ve Attığı Filesi Tek Ben Değil Türkmmoda Kimse Kuramamaıştır Sonuçuna Gelirsek Sayın Türkmmo Arkadaşımız Sanal Sitede Filesini Düzgünce Kur İşimize Bakalım Dedimde Sovuyor Rica Ve Arz Ederim Turkmmo Ekibi Bu Arkadaşın Neyine TM Üyelik Verilmiştir? Lütfen Gerekeni Yapın
Not: Serveri Kurup Bitirdiği Zaman Hp Sorunu Tiçaret Sorunu ve Bir Kaç Sorun Vardı ama Serverim Açılıyordu Ve Yalansız +150 Gördüm Fakat Bu Filesin Packleri Ve Yedekleri Şuanda Kurulmuyor Yani Türkmmoda Hiç Bir TM Üyeliği Olan Arkadaşımız Kuramaştır Konuyu Yanlış Yere Açtıysan Ozur Dilerim Ve Konuyu Lütfen Kapatmayın gerken Yere Taşıyın Şimdiden Teşekkür Ederim...
Forumda Satışı Var İse Ücretli Bölüme Konu Açarak Bildiri Yapabilirsiniz Gerekli Yöneticiler İşlem Yaparlar Bu Bölümde Bu Tür Konular Açılmıyor Malesef.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)