- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleyküm,
Video biraz gecikti fakat herşey gerektiği yerde

10 - 7 bitti diye yanlış skor sayılmış fakat yaparken fark ettim 11 el atılmış o son 1 elide vsnin sonrasına eklemeden duramadım :m26:
Hüseyin kardeşim tekrardan tebrik ediyorum.Asım arkadaşımada bol şanslar diliyorum :ka19:
Asım arkadaşım sana gelince pot içtin dediğin elde dahil olmak üzere,kendin sonradan pot açarak açık kalmış dediklerin ile birlikte herşey ap açık videoda yer bulunuyor..
Vs sonrasındaki konuşmalarda videonun en sonunda yer alıyor,onları çekerken bile sana asım boşa uzatma herşey videoda belli demiştik. 2 bin t yide vermemek için genede direnmiştin videoyu atarım '' 3 BİN '' t alırım da demiştim şimdi bunu güzelce izle bol keyifli iyi seyirler diliyorum sana :l04::m08:
Bu da harici bir detay

Kısa bi notta benden sana Asım : Önemli olan 2 Bin T değil dostum önemli olan böyle bir işe kalkışıyorsan sonunu düşünüceksin. Senin vereceğin 2 Bin T bişeyi arttırmaz veya azaltmaz ama senden gelicek olan 2 Bin T 'yi harcamak bile zevk verir. :ka19:
İyi eğlenceler..
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Selamın Aleyküm,
Video biraz gecikti fakat herşey gerektiği yerde
10 - 7 bitti diye yanlış skor sayılmış fakat yaparken fark ettim 11 el atılmış o son 1 elide vsnin sonrasına eklemeden duramadım :m26:
Hüseyin kardeşim tekrardan tebrik ediyorum.Asım arkadaşımada bol şanslar diliyorum :ka19:
Asım arkadaşım sana gelince pot içtin dediğin elde dahil olmak üzere,kendin sonradan pot açarak açık kalmış dediklerin ile birlikte herşey ap açık videoda yer bulunuyor..
Vs sonrasındaki konuşmalarda videonun en sonunda yer alıyor,onları çekerken bile sana asım boşa uzatma herşey videoda belli demiştik. 2 bin t yide vermemek için genede direnmiştin videoyu atarım '' 3 BİN '' t alırım da demiştim şimdi bunu güzelce izle bol keyifli iyi seyirler diliyorum sana :l04::m08:
Bu da harici bir detay
Kısa bi notta benden sana Asım : Önemli olan 2 Bin T değil dostum önemli olan böyle bir işe kalkışıyorsan sonunu düşünüceksin. Senin vereceğin 2 Bin T bişeyi arttırmaz veya azaltmaz ama senden gelicek olan 2 Bin T 'yi harcamak bile zevk verir. :ka19:
İyi eğlenceler..
Eyvallah kardeşim eline sağlık

Ben orada 10 7 mi goruyorum yanlismi
Ben kimin ne yaptini biliyorum merak etmeyin siz rahat olun
sanki gorende 1 ci vsyi kazandi sanar neyse gorusucez cumartesi günü ben herturlu onlemi alicam sizden en fazla 5 kisi gelicek bizdende 5 kisi her 2 tarafta grublara giricek grubta şaman kesinlikle olmucak grubta hpci 1 tanede bizim ekipten 1 oyuncu sizdende benm gruba gelebilir vs SayKop un ninja setine karşilik 2000t nakit karşiligi atilicak iyi oyunlar cumartesi gorusmek dilegiyle
Son düzenleme:
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler Hüseyin Eline Sağlık 

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eyvallah ercüTebrikler Hüseyin Eline Sağlık![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)