kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KnockOut (10) & (7) Newaros

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lAnewHoPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

lAnewHoPe

Level 5
TM Üye
Konular
35
Reaksiyon Skoru
186
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 9 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
90
MmoLira
-5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamın Aleyküm,

Video biraz gecikti fakat herşey gerektiği yerde :cool:
10 - 7 bitti diye yanlış skor sayılmış fakat yaparken fark ettim 11 el atılmış o son 1 elide vsnin sonrasına eklemeden duramadım :m26:

Hüseyin kardeşim tekrardan tebrik ediyorum.Asım arkadaşımada bol şanslar diliyorum :ka19:

Asım arkadaşım sana gelince pot içtin dediğin elde dahil olmak üzere,kendin sonradan pot açarak açık kalmış dediklerin ile birlikte herşey ap açık videoda yer bulunuyor..
Vs sonrasındaki konuşmalarda videonun en sonunda yer alıyor,onları çekerken bile sana asım boşa uzatma herşey videoda belli demiştik. 2 bin t yide vermemek için genede direnmiştin videoyu atarım '' 3 BİN '' t alırım da demiştim şimdi bunu güzelce izle bol keyifli iyi seyirler diliyorum sana :l04::m08:

Bu da harici bir detay :)

Kısa bi notta benden sana Asım : Önemli olan 2 Bin T değil dostum önemli olan böyle bir işe kalkışıyorsan sonunu düşünüceksin. Senin vereceğin 2 Bin T bişeyi arttırmaz veya azaltmaz ama senden gelicek olan 2 Bin T 'yi harcamak bile zevk verir. :ka19:

İyi eğlenceler..

Öncelikle Selamın Aleyküm,

Video biraz gecikti fakat herşey gerektiği yerde :cool:
10 - 7 bitti diye yanlış skor sayılmış fakat yaparken fark ettim 11 el atılmış o son 1 elide vsnin sonrasına eklemeden duramadım :m26:

Hüseyin kardeşim tekrardan tebrik ediyorum.Asım arkadaşımada bol şanslar diliyorum :ka19:

Asım arkadaşım sana gelince pot içtin dediğin elde dahil olmak üzere,kendin sonradan pot açarak açık kalmış dediklerin ile birlikte herşey ap açık videoda yer bulunuyor..
Vs sonrasındaki konuşmalarda videonun en sonunda yer alıyor,onları çekerken bile sana asım boşa uzatma herşey videoda belli demiştik. 2 bin t yide vermemek için genede direnmiştin videoyu atarım '' 3 BİN '' t alırım da demiştim şimdi bunu güzelce izle bol keyifli iyi seyirler diliyorum sana :l04::m08:

Bu da harici bir detay :)

Kısa bi notta benden sana Asım : Önemli olan 2 Bin T değil dostum önemli olan böyle bir işe kalkışıyorsan sonunu düşünüceksin. Senin vereceğin 2 Bin T bişeyi arttırmaz veya azaltmaz ama senden gelicek olan 2 Bin T 'yi harcamak bile zevk verir. :ka19:

İyi eğlenceler..

Eyvallah kardeşim eline sağlık :)

Ben orada 10 7 mi goruyorum yanlismi

Ben kimin ne yaptini biliyorum merak etmeyin siz rahat olun
:) sanki gorende 1 ci vsyi kazandi sanar neyse gorusucez cumartesi günü ben herturlu onlemi alicam sizden en fazla 5 kisi gelicek bizdende 5 kisi her 2 tarafta grublara giricek grubta şaman kesinlikle olmucak grubta hpci 1 tanede bizim ekipten 1 oyuncu sizdende benm gruba gelebilir vs SayKop un ninja setine karşilik 2000t nakit karşiligi atilicak iyi oyunlar cumartesi gorusmek dilegiyle

Son düzenleme:
Tebrikler Hüseyin Eline Sağlık :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri