HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler, öncelikle yazağım yorumu kötü algılama sadece sistemi inceleyerek yorum yapacağım.
Bu şekilde bir eklenti yapman hiç iyi değil, sadece login, kill ve button işlemlerinde cmdchat ile cliente veri göndermen daha sağlıklı olur. Pyhton üzerinden yaptığın pencereyide client üzerinden 30. seviye engeli koyabilirsin o şekilde yap, onun için bir quest çalışmasına gerek yok. İyi forumlarKod:when login begin loop_timer("nppuani", 1) loop_timer("seviye", 1) loop_timer("monster1", 1) loop_timer("monster2", 1) loop_timer("monster3", 1) loop_timer("monster4", 1) loop_timer("monster5", 1) loop_timer("monster6", 1) end when nppuani.timer begin local npkazandim = pc.getqf("nptest") cmdchat("nppuanim "..genel_veri(npkazandim)) end when seviye.timer begin local seviyem = pc.get_level() cmdchat("seviyem "..genel_veri(seviyem)) end when monster1.timer begin local guclubuzcadisi = pc.getqf("guclubuzcadisisayisi") cmdchat("monster1 "..genel_veri(guclubuzcadisi)) end when monster2.timer begin local lusifer = pc.getqf("lusifersayisi") cmdchat("monster2 "..genel_veri(lusifer)) end when monster3.timer begin local alevkral = pc.getqf("alevkralsayisi") cmdchat("monster3 "..genel_veri(alevkral)) end when monster4.timer begin local dokuzkuyruk = pc.getqf("dokuzkuyruksayisi") cmdchat("monster4 "..genel_veri(dokuzkuyruk)) end when monster5.timer begin local kraliceorumcek = pc.getqf("kraliceorumceksayisi") cmdchat("monster5 "..genel_veri(kraliceorumcek)) end when monster6.timer begin local devcolkaplumbagasi = pc.getqf("devcolkaplumbagasisayisi") cmdchat("monster6 "..genel_veri(devcolkaplumbagasi)) end![]()
Daha önce pek bilgim yoktu bildiğim kadarıyla bu kadar çıktı

"npctalk" : self.__npctalk,
bu şekilde game.py de arma yapınca cıkmıyor boyle birşey başka yerdemı aramam lazım anlamadım
bu şekilde game.py de arma yapınca cıkmıyor boyle birşey başka yerdemı aramam lazım anlamadım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)