noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

CH2 - Son Şafak Bilgilendirme !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WinchesterMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 974

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben OG_Jamaika...
Biliyorsunuz bir çok server geldi geçti bi biz kaldık ve piyasada kalmaya planlıyız...

Yeni bir server kuruyoruz arkadaşlar gelecek arkadaşları raidcall adresimize bekliyoruz
Ortalama online sayısını belirlemek için bu konuyu açıyorum...

Files + client bize ait o yüzden telif v.b sıkıntı olmuyacaktır...

Raidcall: 12749141

Files nasıl size aittir?
Yani files ı hangi program ile sıfırdan yazdınız ?
Hangi 3d modelleme ile map ları ve karakterleri yaptınız?
Gm yaş ortalaması nedir?
Madem files yazıcak ve sıfırdan tasarlıyacak bilgiye sahipsiniz neden çakma bir oyun ?

merhaba arkadaşlar ben og_jamaika...
Biliyorsunuz bir çok server geldi geçti bi biz kaldık ve piyasada kalmaya planlıyız...

Yeni bir server kuruyoruz arkadaşlar gelecek arkadaşları raidcall adresimize bekliyoruz
ortalama online sayısını belirlemek için bu konuyu açıyorum...

Files + client bize ait o yüzden telif v.b sıkıntı olmuyacaktır...

Raidcall: 12749141

Kim olduğunu v.b biliyorum...
Files bize ait değil fakat düzenlemesi bize ait...

Sana server kurmayı da ben öğrettim boş yapma bence çekemiyosan çekil git...

+ Cengiz han 3 kuruyorum ben ch2'yi bıraktım artık...

Kim olduğunu v.b biliyorum...
Files bize ait değil fakat düzenlemesi bize ait...

Sana server kurmayı da ben öğrettim boş yapma bence çekemiyosan çekil git...

+ Cengiz han 3 kuruyorum ben ch2'yi bıraktım artık...
Cengizhan 3 kuruyormuş ulan velet durmadan yabancı forumda özelden mesaj atıyorsun ch3 ün şifresini nasıl kırdın diye burda milleti kandırıyorsun. CH3 giriş dosyası şifrelidir arkadaşlar bu veletin kırma ihtimali yoktur. Anca localhostta CH3 ü oynar fakat sizin girebileceğiniz bir server açma ihtimali yoktur.Size localhost' ta kurduğu serverin fotoğraflarını atıp kurdum diyebilir inanmayın. Aura CH3 haricinde hiç bir CH3 serveri açılmamıştır. Kimse açamaz bunun gibi 15-16 yaşındaki veletlere itibar etmeyin. Aura CH3 2017 yılında geri dönücek beklemede kalın.
AURA CH3 ve Pandorian CH2 kurucusu benimdir. Bizim Türkçe Pandorian2 dosyalarını kullanıp milleti kerizlemeye çalışan veletlere itibar etmeyin.

Son düzenleme:
1. olarak ch3 'ün şifresini source kodlarındaki program ile kırdın kimseyi kandırma
2. velet ve hırsız sensin milletin parasını çalıp gittin daha kim gelir senin serverine ?
3. olarak eğer ch2'ye soğuk tüy , ay alevi , ares dayanıklı set , gizemli kudret set , karlı kanatlar gibi itemleri ben getirdim kim daha iyi tartışmayalım istersen
4. olarak senin clientinde bir çok bölüm sorunlu zaten tr den kopyala yapıştır yapmışsın yarım saatlik iş
5. karakter ekranını v.b senin clientinde türkçeyse ben evet senin clientini kullanıyorum
Şimdi kes sesini hırsız :)
Ha bu arada çok konuşma evini bulursam bunları yediririm sana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri