Merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki her zaman bir Official kuruluşun sahibi olmak istemişimdir. Küçüklükten gelen bir Liderlik Vazfı diyebilirim. Fakat , elimdeki yetersiz kaynak ve bütçeden (Birazcıkta anlamadığımdan) böyle bir kuruluş'a hiç kalkışmadım.
Ely2 gerçekten çok başarılı Official bir kuruluş.
Fakat şöyle bir şey fark ettim bugün bir tasarım yaparken. Metin2, SaltanatMt2, MilasMt2 yani her server "Metin2" ye karşı bir bağımlılık sürdürüyor. Aslında İsimin sonunda Metin2 yazması çok güzel bir reklam şansı. Çünkü Metin2 GameForce'nin Google'deki anahtar kelimelerinden birisi tahminimce. Bir nevi ücretsiz reklam kazanıyorsunuz desem yeridir. Hoş, aldığınız index'e bağlı oda.
Herneyse , belirtmek istediğim şey Ely2'nin daha Orjinal bir isme sahip olması.
Peki bu Orjinal isim nedir?
Han Online.
Metin2'ye karşı olan bağımlılığından kopmuş farklı bir kuruluş olabilir. Zaten
Files olarak çoğu serverdan farklısınız. Metin2 gibi bilinmiş bir isimden koparakta daha orjinal bir kurum olabilirsiniz. Hatta Keith, Pidge, Hunt gibi Server isimlerin yerine
Ateş Hanı
Buz Hanı
Gibi isimler Server ismiyle alakalı altserverlar açabilirsiniz.
Tabi dediğim gibi bu bu sadece bir öneri. Konuyu burada açmamın nedeni "ElyMetin2 ile ilgili genel tartışma alanı" yazısını görmem. Foruma bakındım öneri yapabiliceğim bir yer varmıdır diye ama göremedim. Sonuçta Forumla ilgili değil, Oyunla ilgili bir öneri yapıyorum.
Ufak bir not: İnternette "Han Online" ismini araştırdım. Bununla ilgili herhangi bir açılmış Server göremedim.
@
Shorty; @
admin; Görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.