- Konular
- 266
- Online süresi
- 1g 81789s
- Reaksiyon Skoru
- 1,758
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 307
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 2,253
- DevLira
- -122
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sen kişiselleştiriyorsun olayı. mantık olarak bakman gerek. Senin düşündüğün gibi olsaydı %90 yerine %100 yaparlardı o zaman sersem efsununada skilede sersem eklemeye gerek kalmazdı. onuda geçtim derindarbe zaten bu olaya açıklık getirmişti. Sersemlik bağışıklığı efsunu %90 gibi bir koruma verir diye. Adam kurarken bunu düşünmemişmi %100 koruma verecekse efsuna ne gerek var. Gelip te vs de sersem yer lonca savaşında sersem yer gibi önemsiz ayrıntıları takmıyor.
sanki skiller deki sersemletme tek karektere işliyor bişey demiyorum isteyen kullanır.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 43148s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 70
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 256
- DevLira
- 0
Tamam kardeş herkes yanlış biliyor sen doğrusun. Sen haklısın oyunu yazan adam o sersemletme bonusunu görünüş diye koymuş hata eserinde sersemlik bağışıklık bonusunu %90 yapmış ha bu arada şu kritik işinede el at kritik vuruş şansı %100 oluyorsa her vuruşa kritik gelmeli senin yönünden bakınca. Ben gelmiş oyun yetkilisinin açıklamasını yazıyorum sen haylada yok diyorsun tamam.sanki skiller deki sersemletme tek karektere işliyor bişey demiyorum isteyen kullanır.
- Konular
- 266
- Online süresi
- 1g 81789s
- Reaksiyon Skoru
- 1,758
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 307
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 2,253
- DevLira
- -122
tamam kardeş herkes yanlış biliyor sen doğrusun. Sen haklısın oyunu yazan adam o sersemletme bonusunu görünüş diye koymuş hata eserinde sersemlik bağışıklık bonusunu %90 yapmış ha bu arada şu kritik işinede el at kritik vuruş şansı %100 oluyorsa her vuruşa kritik gelmeli senin yönünden bakınca. Ben gelmiş oyun yetkilisinin açıklamasını yazıyorum sen haylada yok diyorsun tamam.
Ben herkes yanlış biliyor falan demedim başka yerlere çekmeye hemen hazırsınız.Dediğim gibi isteyen kullanır
- Konular
- 127
- Online süresi
- 1ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
Bu saçma tartışma ne anlamadım ama konuya baktığımda bu bir fix değildir oyunun değerleriyle oynanmasıdır.
metin2 oyununda sersemletme önemli bir şey ve gayet mantıklı çalışmaktadır.
metin2 oyununda sersemletme önemli bir şey ve gayet mantıklı çalışmaktadır.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)